Siirt Emniyet Müdürlüğü'nden 'İddia Edilen T.c.' Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Siirt Emniyet Müdürlüğü'nden 'İddia Edilen T.c.' Açıklaması

Siirt Emniyet Müdürlüğü, bugün bazı basın yayın organlarında çıkan ’Böyle skandal görülmedi, iddia edilen T.C. Siirt Valiliği’ başlıklı haber ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

23.02.2015 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Emniyet Müdürlüğü, bugün bazı basın yayın organlarında çıkan 'Böyle skandal görülmedi, iddia edilen T.C. Siirt Valiliği' başlıklı haber ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Yapılan yazılı açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğümüz emrinde görev yapan bir polis memuru tarafından yazılarak 80 İl Emniyet Müdürlüğü ve Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanlığı'na elektronik belge yönetim sistemi üzerinden gönderilen yazının başlık kısmında 'İDDİA EDİLEN T.C.' ibaresi yazılmıştır. Sehven yazıldığı değerlendirilen yazı 11 Şubat 2015 tarihinde düzeltilerek tekrar yazılmış önceki yazıdan sarfınazar edilmesi, 80 İl Emniyet Müdürlüğü'ne ve TEM Daire Başkanlığına bildirilmiştir. Her ne kadar sehven yazıldığı düşünülse de konu ile ilgili olarak 11 Şubat 2015 tarihinde derhal idari soruşturma başlatılmıştır. Resmi yazışmalarda yazıların başlık kısmının standart olması ve bilgisayar ortamında hazır kalıplarda sabit şekilde bulunması nedeniyle, genelde yazıların konu, içerik ve imza bölümleri kontrol edilmekte olup bu sebeple yazıyı paraf ve imza edenlerce başlık kısmındaki hatanın gözden kaçtığı değerlendirilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Siirt Emniyet Müdürlüğü'nden 'İddia Edilen T.c.' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement