Siirt Etrafındaki Tepelere Tank Konuşlandırıldı - Son Dakika
Güncel

Siirt Etrafındaki Tepelere Tank Konuşlandırıldı

Siirt Etrafındaki Tepelere Tank Konuşlandırıldı

Siirt'te 5 PKK'lının ölü ele geçirildiği, 1 polisin şehit olduğu hücre evleri operasyonunun ardından teröristlerin kent merkezine sızma ve bazı mahallelerde hendek kazıp barikat kurma girişimine karşı, çevredeki yüksek tepelerde tanklarla önlem alındı.

21.01.2016 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te 5 PKK'lının ölü ele geçirildiği, 1 polisin şehit olduğu hücre evleri operasyonunun ardından teröristlerin kent merkezine sızma ve bazı mahallelerde hendek kazıp barikat kurma girişimine karşı, çevredeki yüksek tepelerde tanklarla önlem alındı.

Siirt'te 1 polisin şehit olduğu, 5 PKK'lının öldürüldüğü hücre evleri operasyonunun ardından teröristlerin sızma girişimine karşı, kent merkezinde alınan güvenlik önlemleri arttırıldı. Kent merkezinde zırhlı araçlarla polis devriye yaparken, alınan istihbaratlar anında değerlendirilerek, önlem alınıyor.

Önceki gün batı illerinden Siirt'e sevk edilen 13 tank, TIR'larla 3'ncü Komando Tugay Komutanlığı'na getirildi. Sabah erken saatlerinde Siirt-Aydınlar karayolundan geçen 2 tank, kentin en yüksek tepesi olan Şeyh Türki Tepesi'ne konuşlandırıldı.

Şeyh Türki Tepesi ve türbe alanı, şehre hakim bir bölgede bulunuyor. Şeyh Türki Tepesi, ayrıca teröristlerin kente sızabileceği Habra ve Conkbayır bölgeleri ile önceki gün operasyonların yapıldığı İnönü ve Sakarya mahallelerine hakim bir noktada yeralıyor. - Siirt

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt Etrafındaki Tepelere Tank Konuşlandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement