Siirt İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, - Son Dakika
Güncel

Siirt İl Emniyet Müdürü Metin Özkan,

Siirt İl Emniyet Müdürü Metin Özkan,

"Siirt dört biryandan gözetlenecek" dedi.

11.03.2014 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt İl Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Metin Özkan, Siirt'in mobesleri ile ilgili gazetemiz yetkilerine açıklamalarda bulundu. Siirt'in mevcut mobelerinin yetersiz olduğuna inandığını belirten Siirt İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, "Siirt merkez ve ilçeleri mercek altına alınacaktır. Yani şunu söyleyebilirim, Siirt dört biryandan gözetlenecektir" dedi.

Siirt'te mevcut moselerin yetersiz olduğuna inandığını belirten Siirt İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, şehir merkezinin belirli kesimlerinde moselerinin olduğunu ve kontrol edildiğini belirtti. Mobese sayının arttırılması için ihale çıktıklarını belirten Özkan, "Mosebe görüntüleme ihalesi yapıldı 4 aylık bir süre içinde Siirt'in bir çok yerine mobeseleri kuracağız ve bu sistem sayesinde şehrin bir çok yerinde kontroller yapılacaktır. Şuan ki sistem bana göre yetersizdir. Ancak şimdi ihale çıktık ve deneyimli bir şirket bu ihaleyi almış 4 aylık bir süre içerisinde mobeseler kurulacak ve ozan sizlere bunun tanıtımını yapacağız" dedi

Siirt Merkeze 177 adet, Baykan 16, Şirvan 12, Tillo 13, Kurtalan 15, Pervari ilçesine ise 13 mobese kurulacağını belirten Metin Özkan, "Mobese sistemlerinin yerleştirilmesinin arından yeni İl Emniyet Müdürlüğü binası için çalışma başlatacağız ve yeni bir İl Emniyet Müdürlüğü binası yapacağız. Şuan ki mevcut binamız gerçekten çok yetersiz ve çalışmalarımızı kaldırmıyor. Ama yeni İl Emniyet Müdürlüğü binasın projesi hazır seçim sonra inşallah yeni binamızın temelini atacağız" dedi.

Tefecilere Göz Açtırmayacağım

Siirt'te yeni atanan ve gazetemiz yetkililerinin sorunlarını yanıtlayan İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, daha önce Siirt'te görev yapan Mutlu Ekizoğlu'nun başlattığı tefecilik operasyonunu devam ettireceğini açıkladı. Siirt tefecilik yapan vatandaşlara göz açtırmayacağını açıklayan Metin Özkan, "Siirt'te atandığımdan bu yana bu konuda gerekli çalışma başlattım ve eski verileri toplayarak incelem yaptım ben ve ekibim tefecilere göz açtırmayacağız" dedi.

Mutlu Ekizoğlu'nun Siirt'te büyük işler yaptığını belirten Metin Özkan "Benden daha önce İl Emniyet Müdürlüğü görevini yapan sayın Mutlu Ekizoğlu'nu kutluyorum ve tebrik ediyorum. Kendisi Siirt'te gerçekten tefecilere göz açtırmamış bizler de bunu yapacağız ve ekip olarak bu konuda çok hassas olacağız. Bu konuda gerek vatandaşların ve gerekse basın mensuplarının desteklerini istiyoruz" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Siirt İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement