Siirt Kartalspor-kurtalanspor Maçında Olaylar Çıktı - Son Dakika
Güncel

Siirt Kartalspor-kurtalanspor Maçında Olaylar Çıktı

Siirt Kartalspor-kurtalanspor Maçında Olaylar Çıktı

Siirt’te, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) maçında Siirt Kartalspor ile Kurtalanspor arasında oynanan final maçında olaylar çıktı.

05.04.2015 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) maçında Siirt Kartalspor ile Kurtalanspor arasında oynanan final maçında olaylar çıktı. Polisin güçlükle müdahale ettiği maçta 1'i polis 14 kişi yaralanırken, 4 kişi de gözaltına alındı.

Saat 13.00'da Siirt Atatürk stadından başlayan amatör küme lig müsabakasında, Siirt Kartalspor ile Kurtalanspor takımları arasındaki daha ilk dakikada başlayan gerginlik maçın sonuna kadar devam etti. Orta hakem Serken Pınar'ın yönettiği maçın ilk yarısı Kurtalanspor'un 11. dakikada attığı golle 1-0 Kurtalanspor'un galibiyetiyle bitti. Maçın ikinci yarısının 50. dakikasında Siirt Kartalspar'un attığı golle 90 dakikalık karşılaşma 1-1'lik skorla sona erdi. 15'er dakikalık uzatma karşılıklı takımların 1'er golleriyle devam ederken, maç 2-2 penaltılara kaldı.

Kurtalanspor, Siirt Kartalspor'u penaltılarda 4-2 yenince saha bir anda karıştı. Siirt Kartalspor taraftarları türbindeki sandalyeleri kırarak sahaya atarken, her iki takımın futbolcuları birbirine girdi. Bazı taraftarlar türbinden inerek sahada karşı takımın futbolcularına ve hakeme saldırdı. Polis, güçlükle müdahale ettiği kavgada taraftarları ayıramayınca bu kez göz yaşartıcı spreyle müdahale etti. Polis daha sonra taraftarları sahanın dışına çıkarırken, öfkeli taraftarlar saha dışında da birbirlerine girdi. Çıkan arbedede 1'i polis 14 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, 4 taraftar da gözaltına alındı.

Maçı Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ve İl Emniyet müdürü Metin Özkan, Kurtalan kaymakamı Mustafa İmamoğlu, Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay ve çok sayıda taraftar izledi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Siirt Kartalspor-kurtalanspor Maçında Olaylar Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • tayfun: hersene boyle kurtalan şampiyom 3 0 Yanıtla

Advertisement