Siirt'te 2 Park Törenle Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Siirt'te 2 Park Törenle Hizmete Açıldı

Siirt\'te 2 Park Törenle Hizmete Açıldı

Siirt Belediyesi, şehir merkezinde yapımı tamamlanan Hz. Fakirullah ve Botan parklarını düzenlenen törenle hizmete açtı.

25.06.2014 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Belediyesi, şehir merkezinde yapımı tamamlanan Hz. Fakirullah ve Botan parklarını düzenlenen törenle hizmete açtı.

Belediye Eşbaşkanları Tuncer Bakırhan ile Belkıza Beştaş Epözdemir, eski belediye başkanı Selim Sadak ve BDP'li yöneticilerin katılımıyla Bahçelievler Mahallesi'nde düzenlenen törenle Hz. Fakirullah parkı hizmet açıldı. Düzenlenen törende konuşan Siirt Belediye Eşbaşkanı Tuncer Bakırhan, bölge de ve ülkede insanların, doğanın ve çevrenin katledildiği, HES'lerin ve barajların yapıldığı, yurttaşların yeşil alanlardan mahrum bırakıldığı bu süreçte küçükte olsa ketten yeni parklar kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bakırhan, "Umuyorum kentimiz ve bölgede bulunan kentlerde yaşayan insanlar, daha büyük parklar ve güzel park ve yeşil alanlara sahip olurlar. Yaşadıkları çevreler beton ve parklar için katledilmez. Bu anlamda bu parkın yapımında emeği geçenlere Siirt eski belediye başkanı Selim Sadak'a teşekkür ediyor, parkın hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından davetliler açılış kurdelesini keserek parkı gezdi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirt'te 2 Park Törenle Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement