Siirt'te 2014 Yaz Gençlik Kampları Başladı - Son Dakika
Yerel

Siirt'te 2014 Yaz Gençlik Kampları Başladı

Siirt\'te 2014 Yaz Gençlik Kampları Başladı

Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Siirt Gençlik Merkezi, 2014 yaz gençlik kampları kapsamında 16 kişiyi, Kırşehir’in Kaman ilçesindeki kamp merkezine gönderdi.

03.07.2014 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Siirt Gençlik Merkezi, 2014 yaz gençlik kampları kapsamında 16 kişiyi, Kırşehir'in Kaman ilçesindeki kamp merkezine gönderdi.

Siirt Genlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ücretsiz yaz kamplarından 3-9 Temmuz arasında sürecek Kırşehir kampına 16 kişinin gönderildiğini, yaz boyunca toplam 208 kişinin gönderileceğini söyledi. Olgaç, "Yaz boyunca Siirt'te toplam 208 genç yaz kamplarına dahil edilecek. 13 Eylül 2014 tarihine kadar devam edecek olan kamplarda gençler 10 dönem halinde Kırşehir-Kaman, Van Gevaş, Bolu Aladağ, Hatay Arsuz Uluçınar, Mersin Silifke Kapızlı, Osmaniye Aslantaş kamplarına gidecekler. Gençlerin doğa ve deniz kamplarının ulaşımından konaklamasına kadar her türlü masraf Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanacak" dedi.

Farklı kültürlerin buluşma noktası olan yaz gençlik kamplarında gençlerin, serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirilmesinin hedeflendiğini belirten Olgaç, 7 gün sürecek kamplarda gençlere, at biniciliği, rafting, futbol gibi sportif etkinliklerle gezi ve eğitici seminerlerle kültürel faaliyetlere katılma imkanı sunulacağını ifade etti. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirt'te 2014 Yaz Gençlik Kampları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement