Siirt'te 44 Öğrencide Gıda Zehirlenmesi Şüphesi - Son Dakika
Yerel

Siirt'te 44 Öğrencide Gıda Zehirlenmesi Şüphesi

Siirt Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunda (KYK) kalan 44 kız öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

01.06.2014 17:11  Güncelleme: 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alınan bilgiye göre, Yüksek Öğrenim KYK'da kalan kız öğrencilerden bazıları baş ağrısı, üşüme, mide bulantısı ve kusma şikayetiyle sabah hastaneye başvurdu. Öğleden sonra artan şikayetler üzerine KYK'ya çok sayıda ambulans sevk edildi. Durumu ağır olan öğrenciler, Siirt'teki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Siirt Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan öğrencilerden Tuba Balur, dün akşam yemeğinden sonra arkadaşlarının tek tek rahatsızlandığını sabah itibariyle rahatsızlanan öğrenci sayısının arttığını söyledi.

Yedikleri yemekten zehirlendiklerini ileri süren Balur, şöyle konuştu:

"Bize akşam yemeğinde makarna verildi. Yemeklerimizi yedikten sonra bazı arkadaşlar rahatsızlanmaya başladı. Sonra bende mide bulantısı, baş dönmesi başladı. Bazı arkadaşlarımız sabah kendi imkanlarıyla hastaneye geldi. Rahatsızlanan öğrenci sayısı artınca yurda gönderilen sağlık ekipleri durumu ağır olmayanları yurtta tedavi etti. Durumu ağır olanlar ambulanslarla hastaneye getirildi." 

Tedavileri süren öğrencilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken çok sayıda sağlık ekibi ve ambulans da yurt önünde bekletiliyor. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te 44 Öğrencide Gıda Zehirlenmesi Şüphesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement