Siirt'te Arıcılara Yüzde 70 Hibe Desteği - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Arıcılara Yüzde 70 Hibe Desteği

Siirt Valiliğince Tarımsal Mal Alımları Projeleri kapsamında arıcılara, boş kovan ve arıcı barınağı için yüzde 70 hibe desteği verileceği bildirildi.

28.11.2014 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Valiliğince Tarımsal Mal Alımları Projeleri kapsamında arıcılara, boş kovan ve arıcı barınağı için yüzde 70 hibe desteği verileceği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı uygulama desteği ile Diyarbakır, Batman, Siirt Kalkınma Projesi'nin 2015 yılı Siirt ili hibe programı başvuru döneminin 24 Kasım'da başladığı belirtildi.

Tarımsal Mal Alımları Projeleri kapsamında, Siirt'teki arıcılara boş kovan ve arıcı barınağı için yüzde 70 hibe desteği verileceğinin kaydedildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"2015 yılındaki hibe destekleri için yatırım konusu Arıcılık konusunu kapsamaktadır. Tarımsal Mal Alımları Projeleri kapsamında, Siirt ilinde arıcılık konusunda boş kovan ve arıcı barınağı konularında yüzde 70 hibe desteği verilecektir. Bu kapsamda yaklaşık 500 bin lira hibe ödemesi yapılması planlanmaktadır. Son başvuru tarihi 10 Aralık mesai bitimine kadardır. Ayrıntılı bilgi http://www.siirttarim.gov.tr web sayfasından, İlçe Tarım Müdürlüklerinden ve yazılı bilgi talebiyle Siirt Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden alınabilir." - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te Arıcılara Yüzde 70 Hibe Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement