Siirt'te Askeri Aracın Geçişi Sırasında Bombalı Saldırı: 3 Şehit - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Askeri Aracın Geçişi Sırasında Bombalı Saldırı: 3 Şehit

Siirt\'te Askeri Aracın Geçişi Sırasında Bombalı Saldırı: 3 Şehit

Siirt'in Eruh ilçesinde PKK'lı teröristlerce önceden yola döşenen patlayıcı, askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatıldı. Saldırıda 3 asker şehit oldu.

27.07.2016 21:25  Güncelleme: 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te PKK'lı teröristler askeri aracın geçişi sırasında karayoluna tuzakladıkları patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Saldırı sonrası yaralanarak hastaneye kaldırılan askerlerden ikisi şehit oldu.

BÖLGEYE ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

Bugün saat 20.45 sıralarında Siirt- Eruh İlçesi karayolunun 10'uncu kilometresindeki Çöplük mevkiinde PKK'lı teröristler, karayoluna tuzakladıkları patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Ardından ateş açan teröristlere askerlerin de karşılık vermesiyle çatışma yaşandı. Yaralılar için de bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

TUGAY'DAN TAKVİYE

Patlayıcı tuzağının ardından PKK'lı teröristler ile askerler arasında çatışmanın yaşandığı bölgeye Siirt 3'üncü Komando Tugayı'ndan Kopra tipi helikopterler havadan müdahale için hareket ederken, karadan da askerler sevk edildi. Çatışmanın devam ettiği belirtildi.

2 ASKER ŞEHİT OLDU

Hastaneye kaldırılan yaralı askerlerden 3'ü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt'te Askeri Aracın Geçişi Sırasında Bombalı Saldırı: 3 Şehit - Son Dakika


Advertisement