Siirt'te Elektrik Kesintisi Yatırımcıları Zora Soktu - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Elektrik Kesintisi Yatırımcıları Zora Soktu

OSB Müdürü Çelik: "Elektrik kesintileri, yatırımları olumsuz etkiliyor"

16.08.2014 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) iki fabrikanın elektrik borcu nedeniyle tüm OSB'nin elektriğinin kesildiği bildirildi.

OSB'de elektrik kesintilerinin yatırımcıları maddi zarara soktuğunu belirten OSB Müdürü Bahattin Çelik, elektrik kesintileri nedeniyle bazı fabrikaların kalifiyeli elemanlarını memleketlerine göndermek zorunda kaldıklarını söyledi.

Elektrik kesintilerinin yatırımcıları bölgeye yatırım yapmaktan vazgeçirme durumuna getirdiğini ifade eden Çelik, şunları kaydetti:

"OSB'deki elektrik sayacının tek olmasından dolayı, iki yatırımcının 210 bin lira elektrik borcu nedeniyle tüm OSB'nin elektriği kesildi. OSB'de yatırım yapmak için çalışmalarını yürüten 9 yatırımcıdan 4'ünün inşaat, diğer yatırımcıların da temel kazma çalışmaları devam ediyordu. Fakat elektrik kesintileri, yatırımları olumsuz etkiliyor ve faaliyetteki iki fabrikaya günlük 10 bin lira maddi zarara mal oluyor. Bugün de 29 kalifiyeli eleman, elektrik kesintileri nedeniyle memleketlerine gönderildi. Yatırımların ve çalışmaların devam etmesi için elektrik kesintilerinin bir an önce son bulması gerekiyor". - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te Elektrik Kesintisi Yatırımcıları Zora Soktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement