Siirt'te Fetö ve PKK Operasyonu: 13 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Fetö ve PKK Operasyonu: 13 Kişi Tutuklandı

Siirt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince önceki gün Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 15 şüpheliden 13’ü tutuklandı.

18.08.2016 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince önceki gün Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 15 şüpheliden 13'ü tutuklandı.

Siirt Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "18 Ağustos 2016 günü Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan operasyonda 10 polis gözaltına alındı. Ayrıca gözaltında bulunan 13'ü polis ve 2'si asker olmak üzere 15 kişi mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilenlerden 7'si polis, biri asker olmak üzere 8 kişi tutuklandı. 7 kişi hakkında ise adli kontrol kararı ve yurt dışına çıkış yasağı verildi. Daha önce gözaltına alınan N.K. ve S.B isimli şahıslar Siirt Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest bırakıldı. Ayrıca PKK/KCK Bölücü Terör Örgütü'ne milislik, yardım ve yataklık edenlere yönelik yapılan operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 8 kişiden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 3 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildi" denildi.

Açıklamada, firari 2 polisin yakalanması için çalışmalar sürdüğü de belirtildi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Siirt'te Fetö ve PKK Operasyonu: 13 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement