Siirt'te Gençler Güvenli İnternet Konusunda Bilgilendirildi - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Gençler Güvenli İnternet Konusunda Bilgilendirildi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Olgaç: "Günümüz dünyasında internetin insanların vazgeçilmezi haline gelmiş durumda gelmiş, fakat internetin yararları olduğu kadar birçok zararları da var"

01.03.2014 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüsam Olgaç: "Günümüz dünyasında internetin insanların vazgeçilmezi haline gelmiş durumda gelmiş, fakat internetin yararları olduğu kadar birçok zararları da var" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Olgaç, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlere yönelik hazırlanan "Evrensel Etik İlkeler ve Ahlaki Değerler" programı kapsamında gençlerin güvenli internet konusunda bilgilendirildiğini söyledi.

Siirt Türk Telekom Fen Liseli ve Siirt Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 200 öğrenciye "Güvenli Hayat Güvenli İnternet" belgeseli izletildiğini ifade eden Olgaç, şöyle konuştu:

"Evrensel Etik İlkeler ve Ahlaki Değerler konusunda gençlerin bilinçlendirilmesine yönelik ilimizde bulunan ortaokul, lise ve çeşitli merkezlerde 'Güvenli Hayat Güvenli İnternet', 'Güvenli Hayat Güvenli Trafik', 'Gençlik Şühedanın İzinde- Malazgirt', 'Atasız Ati Olmaz-Hayme Ana', 'Atasız Ati Olmaz- Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri' ve 'Gönüllü Genç Sosyal Lider Sudan' belgeselleri gösterimi yapılıyor. Amacımızı gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumaktır."

Gençlik merkezleri faaliyetleri arasında çeşitli geziler düzenlendiğini ifade eden Olgaç, gençlere, "Nefret Söylemine Hayır Hareketi", "Gençlerden Ecdada Mektup" ve "Atık Pil Toplama Kampanyası" hakkında da bilgiler verildiğini bildirdi.

Olgaç, "Günümüz dünyasında internetin insanların vazgeçilmezi haline gelmiş durumda gelmiş, fakat internetin yararları olduğu kadar birçok zararları da var. Amacımız ilimizde bulunan birçok öğrencimiz ve gençlerimize belgeselleri izleterek bilinçlenmelerini sağlamaktır" diye konuştu. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te Gençler Güvenli İnternet Konusunda Bilgilendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement