Siirt'te Görüntü Kirliliği Oluşturan Tabelalar Kaldırıldı - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Görüntü Kirliliği Oluşturan Tabelalar Kaldırıldı

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Hamiefendi Caddesi'nde bulunan ve görüntü kirliliğine sebep olan reklam tabelalarını ve totemleri kaldırdı.

19.08.2015 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Hamiefendi Caddesi'nde bulunan ve görüntü kirliliğine sebep olan reklam tabelalarını ve totemleri kaldırdı.

Kaldırımlardaki işgalleri önlemek amacıyla, görüntü kirliliği yaratan, şiddetli rüzgar ve fırtınalı günlerde halkın can güvenliğini tehdit eden ve gelişi güzel bir şekilde yerleştirilen reklam tabelaları ve totemler, belediyeye bağlı ekiplerce kaldırıldı.

Zabıta Müdürü Naif Kaçar, Amaçlarının vatandaşları mağdur etmek veya onlara rahatsızlık vermek değil, çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek olduğunu söyledi.

Daha önce söz konusu tabelaların kaldırılması konusunda iş yeri sahiplerinin şifahi olarak bilgilendirildiği çalışmada, küçük ve hafif olan tabelaları işyeri sahipleri kendi imkanlarıyla, büyük ve ağır olan totem ve tabelaları ise belediye ekiplerince, iş makineleri yardımıyla kaldırıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te Görüntü Kirliliği Oluşturan Tabelalar Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement