Siirt'te İki Katlı Ev Çöktü: 3 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Siirt'te İki Katlı Ev Çöktü: 3 Ölü, 2 Yaralı

Siirt'te iki katlı bina henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Enkaz altında kalan 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı.

14.02.2016 10:39  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te iki katlı evin çökmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bayraktepe köyünde 10 kişilik ailenin yaşadığı iki katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi. Vatandaşların durumu bildirdiği jandarma ekipleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine haber verdi.

3 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI

Köye ulaşan AFAD ekipleri, enkaz altından 3 kişinin cesedini çıkardı, 2 kişiyi de yaralı kurtardı. Yaralılar, Siirt Devlet Hastanesine kaldırıldı. AFAD Şube Müdürü Cahit Akkoyun, köydeki evin sabah saatlerinde çöktüğüne yönelik bilgi geldiğini, bunun üzerine ekiplerin bölgeye yönlendirildiğini söyledi.

Çalışmayla enkazdan 3 kişinin cesedinin çıkarıldığını, 2 kişinin de yaralı kurtarıldığını anlatan Akkoyun, evdeki 5 kişinin ise yara almadan kurtulduğunu kaydetti.

İSİMLERİ BELLİ OLDU

Enkaz altında hayatını kaybedenlerin isimleri de belli oldu. 40 yaşındaki Zeki Güneş, 3 yaşındaki Ayten Güneş ve 10 yaşındaki Nergiz Güneş'in enkaz altından cansız bedenleri çıkarıldı.

Siirt\'te İki Katlı Ev Çöktü: 3 Ölü, 2 Yaralı

Son Dakika Güncel Siirt'te İki Katlı Ev Çöktü: 3 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Hansel: 3 HDPLİ DHA ÖLDÜ MAŞALLAH BU YAZIYI YAZARKEN ELİM BİLE TİTREMEDİ 3 6 Yanıtla
  • Alp alparslan: Rte nin karısının akrabaları olsa ya ne güzel olurdu 4 1 Yanıtla
  • fırtına: bu daha başlangıç Türk ün gücünü göreceksiniz derken ciddiydik biz 1 1 Yanıtla
  • Skrt: Dibini kazmış tünel açmış olmasınlar... 1 1 Yanıtla
  • gerçek vatandaş: levent mahlukatı sen tek çocuksun bir guunsonra sende gebereceksin kokun neslin kuruyacak o insanlar birlik beraberlik içinde 3 kardeş aynı evleri paylaşıyorlar gozun korise yorum yapma 2 katlı diyor bir apartmanda 500 kişi yaşıyor o apartıman çokerse iyimi oluyormuş ve guneydoğunun en vatan sever koyudur o koy 1 0 Yanıtla
  • hakan: tas tas.. 1 0 Yanıtla
  • ben : ben sana 9o9 bir 0 de bir şeyler ğğ9ğğ99990999 bir 9th bir gün daha 8890099 0 9099 0 0 Yanıtla
  • Skrt: Dibini kamış olmasınlar. 0 0 Yanıtla
  • Siirtte Bulunmuş Bir TÜRK: Uzun Yıllar Siirtte yaşadım bayraktepe ciddi manada Vatansever bir köydür Türk Kürt Arap Herkesi bulabilirsiniz o köyde ALLAH Rahmet etsin. 0 0 Yanıtla
  • siirtli: bu Hansen denen hayvan. onlar köylü idi . sen Ne diyorsun onlar kendi hallerinde vatanına bayrağına bağlı son derece vatan sever insanlardı 0 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement