Siirt'te Kaybolan Engelli Genci Av Tüfeği ile Öldürmüşler - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Kaybolan Engelli Genci Av Tüfeği ile Öldürmüşler

Siirt\'te Kaybolan Engelli Genci Av Tüfeği ile Öldürmüşler

Siirt'in Kurtalan İlçesi'nde 4 gün önce kaybolan zihinsel engelli 23 yaşındaki Nesim Gürdal,ölü halde bulundu.

04.02.2015 13:28  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Kurtalan İlçesi'nde 4 gün önce kaybolan zihinsel engelli 23 yaşındaki Nesim Gürdal, av tüfeğiyle vurularak öldürüldükten sonra üzeri toprak ve taşla kapatılmış halde bulundu.

Kurtalan'da, zihinsel engelli olduğu belirtilen ve 4 gün önce kaybolan Nesim Gürdal'ın yakınları İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Siirt Valiliği, başvurunun ardından polisin yaptığı araştırmada Gürdal'ın en son jandarma sorumluluk bölgesindeki Beykent Köyü istikametinde görüldüğünü ve durumun Kurtalan Jandarma Komutanlığı'na bildirildiğini açıkladı. Açıklamada, "Kayıp şahsın bulunması amacıyla, 3 Şubat 2015 tarihinde, Kurtalan İlçe Jandarma Komutanlığı 40 personel ve İl AFAD Müdürlüğü ekipleri 5 personel tarafından arama faaliyeti başlatılmıştır. Kayıp şahıs N.G. 3 Şubat 2015 günü saat 12.00 sıralarında Ağaçlıpınar Köyü mülki sınırları içerisinde bulunan Banıban Tepe mevkiinde vücudunun tamamına yakını toprak ve taşlarla kapatılmış vaziyette ölü olarak bulunmuştur" denildi.

Açıklamada, olay yerinde jandarma ekiplerinin gerekli incelemenin yapıldığı ve fail ya da faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi. - Siirt

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt'te Kaybolan Engelli Genci Av Tüfeği ile Öldürmüşler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement