Siirt'te "Kutu Kutu Temizlik" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Siirt'te "Kutu Kutu Temizlik" Kampanyası

Siirt Belediyesi, okullarda temizlik konusunda duyarlılık oluşturmak, öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla okullarda "Kutu Kutu Temizlik" kampanyası başlattı.

27.05.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Belediyesi, okullarda temizlik konusunda duyarlılık oluşturmak, öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla okullarda "Kutu Kutu Temizlik" kampanyası başlattı.

Temizlik İşleri Müdürü Yunus Eriş,yaptığı açıklamada, kampanyayla okullarda temizlik konusunda duyarlılık oluşturarak, öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerini  sağlamak istediklerini söyledi.

Bu amaçla çok sayıda okula çöp kutuları yerleştirdiklerini dile getiren Eriş, şöyle konuştu:

"İlk etapta Çevik Ersin Temel İlkokulu, Nurcan Olgaç Anadolu Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu, Abdulhakim Ayten Anadolu İmam Hatip Lisesi, Özel Yıldız Yağmuru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Haşim Öztanık İlkokulu'nu çöp kutularına kavuşturduk. Okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bu hizmetimizden çok memnun oldular. Hedefimiz ilimizin tüm okullarını çöp kutularına kavuşturmak olacak. Kampanyamız devam edecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te 'Kutu Kutu Temizlik' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement