Siirt'te PKK'nın Roketatarları Ele Geçti - Son Dakika
Güncel

Siirt'te PKK'nın Roketatarları Ele Geçti

Siirt\'te PKK\'nın Roketatarları Ele Geçti

Siirt'te PKK'nın roketatarları ele geçti Siirt'in Eruh İlçesi'nde jandarma ekiplerinin bir araçta yaptığı aramada PKK'ya ait roketatar mühimmatları ile mermiler ele geçirilirken 1 kişi tutuklandı.

28.12.2015 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te PKK'nın roketatarları ele geçti

Siirt'in Eruh İlçesi'nde jandarma ekiplerinin bir araçta yaptığı aramada PKK'ya ait roketatar mühimmatları ile mermiler ele geçirilirken 1 kişi tutuklandı.

Siirt Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı'nnın yaptğı istihbarat çalışması kapsamında dün Eruh İlçesi Çırpılı Köyü yolunda kontrol çalışması yapıldığını açıkladı. Jandarma ekiplerinin bir araçta yaptığı aramada 10 RPG-7 roketatara ait anti-tank mühimmatı, 28 RPG-7 roketatara ait anti-personel mühimmatı, 40 RPG-7 roketatara ait roketatar sevk mühimmatı, 4 bin 200 adet Kalaşnikof silaha ait 7.62 milimetre çapında fişek ele geçirildi. Yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"Operasyonda ele geçirilen roketatar mühimmatları, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatları doğrultusunda, İl Jandarma Komutanlığı patlayıcı madde imha timi tarafından kontrollü bir şekilde imha edilmiştir. Olay ile ilgili olarak Eruh Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda adli soruşturma başlatılmış olup, araç sürücüsü gözaltına alınarak, sevk edildiği

mahkemece tutuklanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt'te PKK'nın Roketatarları Ele Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement