Siirt'te Ramazan Bayramında Şehit Aileleri Yalnız Bırakılmadı - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Ramazan Bayramında Şehit Aileleri Yalnız Bırakılmadı

Siirt\'te Ramazan Bayramında Şehit Aileleri Yalnız Bırakılmadı

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, ramazan bayramı nedeniyle Siirt'te bulunan şehit yakınları, gazi ve hastaları ziyaret etti.

28.07.2014 18:47  Güncelleme: 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Ramazan Bayramı nedeniyle Siirt'te bulunan şehit yakınları, gazi ve hastaları ziyaret etti.

Vali Tutulmaz'la birlikte Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Ağçakale, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan ve diğer protokol üyeleri ile birlikte daha sonra Hatice Güneş ve Güler Katmış adlı şehit ailelerini konutlarında ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Vali Tutulmaz, ilk olarak 10 Kasım 2012 tarihinde Pervari ilçesinde helikopter kazasında şehit olan Kürşat Güneş'in eşi Hatice Güneş'i konutunda ziyaret etti.

Şehit eşi Güneş ile sohbet ederek, dert ve sıkıntılarını dinleyen  Tutulmaz, şehidin 2 yaşında İrem adındaki kız çocuğunu sevdi.

Şehit ailesine çeşitli hediyeler vererek, bayramlarını kutlayan Tutulmaz ve beraberindekiler daha sonra Güler Katmış ailesini ziyaret etti.

Şehit Katmış ailesi ile sohbet ederek ihtiyaç ve sıkıntılarını dinleyen Tutulmaz, şehit çocuklarına bayram harçlığı verdi.

Devletin şehit ailelerine yönelik yapmış olduğu iyileştirmeler ve sağlanan sosyal ve ekonomik yardımlar ile her zaman onların yanında olduklarını kaydeden Vali Tutulmaz, "Şehitlerimizin çocukları, eşleri, anneleri, babaları bizim için kutsal birer emanettirler. Acılarınızı yürekten paylaşıyoruz. Bizlerde onları sık sık ziyaret ederek, devletin her zaman yanlarında olduğunu hissettiriyoruz. Bu duygularımla tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum" dedi.

Ziyaret esnasında mahallede toplanan çocukların sevinçlerini de paylaşan Tutulmaz, çocuklara bayram harçlığı dağıtarak, bir süre sohbet etti.

Şehit ailelerinin ziyareti ardından Tutulmaz, Siirt Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ve sevgi evlerinde kalan kimsesiz çocukları ziyaret etti.

Devlet Hastanesi'nde kalan hastaları ziyaret ederek, kendilerine çeşitli hediyeler veren ve sağlık durumları hakkında doktorlarından bilgi alan Tutulmaz, hastalarla sohbet etti, bayramlarını kutladı.

Daha sonra devletin koruması altında Sevgi Evleri'nde kalan kimsesiz çocuklar ziyaret edildi.

Çocuklarla bir süre sohbet ederek, bayramını kutlayan Tutulmaz, çocuklara çeşitli hediyeler ve bayram harçlığı verdi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te Ramazan Bayramında Şehit Aileleri Yalnız Bırakılmadı - Son Dakika


Advertisement