Siirt'te Şehit ve Gazi Aileleri Yemekte Buluştu - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Şehit ve Gazi Aileleri Yemekte Buluştu

Siirt 3'ncü Komando Tugay Komutanlığı "Gaziler Günü" anısına Gaziler, Şehit aileleri ve Gazi aileleri onuruna yemek verdi.

25.09.2014 08:30  Güncelleme: 08:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt 3'ncü Komando Tugay Komutanlığı tarafından, Siirt Merkez ve ilçelerindeki şehit yakınları ve gaziler onuruna, Tugay Komutanlığında düzenlenen yemeğine katılan Vali Mustafa Tutulmaz, şehit aileleri ve gaziler ile buluştu.

Tugay Komutanlığına bağlı Orduevi bahçesinde düzenlenen programa; Vali Mustafa Tutulmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Siirt Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Galip Bakır, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Şehit ve Gazi Aileleri Federasyon Başkanı Lütfü yiğit, şehit yakını ve gaziler ile gazi yakınları ve davetliler katıldı.

Vali Mustafa Tutulmaz, şehit yakını, gaziler ve gazi yakınları ile sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.
3'ncü Komando Tugay komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Şehit ve Gazi ailelerine hitaben yaptığı konuşmada,"Bu cennet ülkemizde, vatandaşlar hür ve huzur içerisinde yaşayabiliyorsa, bunu Şehitlerimize ve Gazilerimize borçluyuz."dedi.

Aziz Şehitlerin ve Kahraman Gazilerin, bu kutsal Vatan topraklarını canları ve kanları pahasına koruduğunu kaydeden Soysal,"Ülkemizi bölmek, huzurumuzu bozmak için çoluk çocuk demeden masum insanların canına kastedenlerle mücadele eden polisimiz, jandarmamız, köy korucularımız ve komuta etmekten gurur duyduğum kahraman 3'üncü Komando Tugayının tüm personeli ile tüm askerlerimiz, vatanı için canını ve kanını vermeye her zaman hazırdır. Başta ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız ve milletimiz için hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi minnetle anıyor ve kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz."diye konuştu.

Konuşmaların ardından, aziz şehitler ve gaziler için dua okundu.

Program, ailelerin kapıda uğurlanması ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siirt'te Şehit ve Gazi Aileleri Yemekte Buluştu - Son Dakika


Advertisement