Siirt'te Terör Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Terör Operasyonu

Siirt'in Pervari, Eruh, Baykan ve Kurtalan ilçelerinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda 20 şüpheli gözaltına alındı.

25.12.2016 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Pervari, Eruh, Baykan ve Kurtalan ilçelerinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda 20 şüpheli gözaltına alındı.

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince terör örgüt PKK'nın deşifresi ve engellenmesine yönelik Pervari, Eruh, Baykan ve Kurtalan ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda bazı ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 20 kişi gözaltına alındı.

Eruh ilçesinde gözaltına alınan 6 kişi jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinden sonra tutuklanma talebiyle Eruh Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen 6 kişiden 5'i "terör örgütüne üye olmak, terör örgütüne yardım ve yataklık ve terör örgütü propagandası yapmak" suçundan tutuklandı, bir kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Savcılığın üst mahkemeye itirazının ardından M.E.E, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Diğer 14 şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt'te Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement