Siirt'te Vali Yardımcısı ve 3 İlçe Kaymakamının Tayini Çıktı - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Vali Yardımcısı ve 3 İlçe Kaymakamının Tayini Çıktı

Mülki İdare Amirleri 2015 Kararnamesi ile Siirt Vali Yardımcılığı görevini yürüten Gürbüz Saltaş, Kurtalan Kaymakamı Mustafa İmamoğlu, Baykan Kaymakamı Ufuk Akıl ve Şirvan Kaymakamı Mehmet Özdük’ün görev yerleri değişti.

29.06.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mülki İdare Amirleri 2015 Kararnamesi ile Siirt Vali Yardımcılığı görevini yürüten Gürbüz Saltaş, Kurtalan Kaymakamı Mustafa İmamoğlu, Baykan Kaymakamı Ufuk Akıl ve Şirvan Kaymakamı Mehmet Özdük'ün görev yerleri değişti.

Kaymakam ve Vali Yardımcılarının Mülki İdare Amirleri 2015 Kararnamesi ile Siirt Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş Elmalı Kaymakamlığı'na, Kurtalan Kaymakamı M. Mustafa İmamoğlu Düzce Vali Yardımcılığı'na, Baykan Kaymakamı Ufuk Akıl Şanlıurfa Vali Yardımcılığı'na, Şirvan Kaymakamı Mehmet Öztürk Palu Kaymakamlığı'na atandı.

Kurtalan Kaymakamlığı'na Hamur Kaymakamı Oktay Ateş, Baykan Kaymakamlığı'na Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey, Şirvan Kaymakamlığ'ına Çavdır Kaymakamı Veysel Yüksel, Siirt Vali Yardımcılığı'na ise Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş atandı. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirt'te Vali Yardımcısı ve 3 İlçe Kaymakamının Tayini Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement