Siirt'te Vergi Haftası Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Vergi Haftası Etkinliği

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında vergi rekortmenleri ödüllendirildi.

27.02.2014 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında vergi rekortmenleri ödüllendirildi.

Siirt Defterdarlığı tarafından Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Barden Otel'de düzenlenen programda konuşan Vali Ahmet Aydın, verginin bir ülkenin kalkınmasında ve gelişmesinde önemli etken olduğunu söyledi.

Bütün yatırımların temelinde verginin yattığını ifade eden Vali Aydın, "Alın terlerinden, kazançlarından vergilerini ödeyen hemşehrilerimizi kutluyorum" diye konuştu.

Defterdar Meral Dönmez ise Siirt'te mükellef sayısının 6 bin 570 olduğunu belirtti.

Geçen yıl Siirt'te 104 yeni iş yeri açıldığını ifade eden Kaya, şunları söyledi:

"İlimizde 2013 yılı tüm bütçe gelirleri tahakkuk toplam 226 milyon 556 bin,, tahsilat toplamımız ise 164 milyon 443 bin liradır. Kayıt dışı ekonomik faaliyetlerin kayıt altına alınması ve vergi bilincinin oluşturulması için yapılan mücadelede bizlere her zaman destek olan başta Sayın Valimiz Ahmet Aydın'a, kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum örgütlerine, oda başkanlarımıza teşekkür ederim."

Programa, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Baro Başkanı Cemal Acar, Kurtalan Kaymakamı M. Mustafa İmamoğlu, Baykan Kaymakamı Ufuk Akıl, Şirvan Kaymakamı İbrahim Özdel, İl Özel Genel Sekreteri Recep Güldoğan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, vergi mükellefleri, davetliler ve Defterdarlık personelleri katıldı.

Daha sonra kurumlar ve gelir vergisinde ilk üç dereceye giren mükelleflere, Vali Aydın ve diğer protokol üyeleri tarafından plaketler verildi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te Vergi Haftası Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement