Siirt'te Yeni Bir Mesire Alanı Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Yeni Bir Mesire Alanı Yapılacak

Siirt\'te Yeni Bir Mesire Alanı Yapılacak

Siirt'te 50 dönümlük bir mesire alanı yapılacağını duyuran Siirt Milletvekili Osman Ören "2014 yılında Siirt'te güzel bir eser bırakacağız" dedi

21.10.2013 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Milletvekili Osman Ören, İl Özel İdaresi, Kalkınma Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığının destekleriyle Kezer çayı yakınlarında 50 dönümlük bir mesire alanının yapılacağını söyledi.

Proje çalışmaları hakkında basın mensuplarını bilgilendiren Ören, yapılacak mesire ve dinlenme parkında oyun parkı, kamelya, koşu alanları, kongre merkezini içinde barındıran büyük bir sosyal tesisin yapılacağını ifade etti.

Ören, "Ilısu barajı ve HES projesinin faaliyete girmesiyle birlikte Siirt Şehir merkezinden 8 kilometre uzaklıkta bulunan Kezer suyunun yükselmesiyle bir deniz kenarı andıracak bu alanda Siirtlilere güzel bir mesire alanı kazandırıyoruz. Proje çalışmaları tamamlanan mesire alanı 50 dünüm üzerinde yapılacak. Kalkınma Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan proje ihalesi için ödenek bekliyoruz. Ödeneğin tahsis edilmesinin ardından çalışmalarına başlayarak 2014 yılı içinde Siirt'e çok güzel bir eser bırakacağız." dedi.

Yapılacak mesire arazisinin hazineye ait olduğu belirtildi.

Muhabir : M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Siirt'te Yeni Bir Mesire Alanı Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement