Siirt'te Yerel Bir Gazeteciye Saldırı İddiası - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Yerel Bir Gazeteciye Saldırı İddiası

Baykan ilçesinde yerel yayın yapan Baykan Gazetesi sahibi Şakir Erol'un, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Baykan İlçe Belediye Başkanı Ali Aydın'ın kardeşi tarafından saldırıya uğradığı iddia edildi.

09.09.2016 20:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Baykan ilçesinde yerel yayın yapan Baykan Gazetesi sahibi Şakir Erol'un, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Baykan İlçe Belediye Başkanı Ali Aydın'ın kardeşi tarafından saldırıya uğradığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Erol'un iş yerinde bulunduğu esnada Aydın'ın kardeşi Cengiz Aydın'ın buraya gelerek önce kendisini tehdit ettiği daha sonra da küfür ve hakaret ettikten sonra bürosunu dağıttığı öne sürüldü.

Erol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Baykan Belediyesi'nin yasal olmayan işler yaparak vatandaşı mağdur ettiğini iddia etti.

Bunun üzerine gerekli yerlere şikayetlerde bulunduğunu ve bu nedenle Cengiz Aydın'ın iş yerine saldırıda bulunduğunu ifade eden Erol, "Ben şu anda tehdit altındayım. Her an iş yerime, şahsıma veya aileme saldırı söz konusu olabilir. Bununla ilgili devletimden destek bekliyorum. Devletimin bu konuda yardımcı olacağına inanıyorum. Çünkü biz yasal olarak onların yanlış yapılan işlemlerini hak ve hukuk çerçevesinde bildirdik ve bildiriyoruz. Ben Baykan Kaymakamlığına daha önce dilekçemi sundum." ifadelerini kullandı.

Kendisinin ve çevresinin iş yerlerini denetleyen ilçe belediyesinin yandaşlarını denetlemediğini öne süren Erol, "Bunlar yasal olmayan şekilde uygulamalar yapıyor. Gazete olarak kendilerinin düşüncesinde olmadığımızı zaten biliyor. Onların düşüncelerinde olmamız mümkün değildir. Bizim yanımız devletimizin yanıdır." diye konuştu.

Erol, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, iş yerine saldıran Cengiz Aydın hakkında suç duyurusunda bulundu.

Siirt\'te Yerel Bir Gazeteciye Saldırı İddiası
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt'te Yerel Bir Gazeteciye Saldırı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement