Siirt'te Ygs Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Ygs Heyecanı

Siirt\'te Ygs Heyecanı

Siirt'te, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) 13 bin 180 aday girdi.

12.03.2017 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) 13 bin 180 aday girdi.

YGS'ye girecek öğrenciler, yapılan üst aramalarının ardından sınav salonlarına alındı. Siirt İbrahim Hakkı İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde sınava giren öğrencilerin aileleri dışarıda beklerken Kur'an-ı Kerim okudu.

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Siirt Belediyesi, Siirt Üniversitesi Kezer Kampüsünde sınava giren öğrencilere ve yakınlarına Belediyeye ait ikram aracıyla çorba ikramında bulundu.

Öte yandan Siirt Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığınca adaylar ve ailelerine yönelik sınav günü boyunca şehir içi taşıma hizmetleri ücretsiz veriliyor.

Velilerden Mansur Başaran, "Siirt Belediyesine, öğrencilere ve bize sınav gününde ücretsiz ulaşım sağladığı için teşekkür ediyorum. Bu duyarlılığın daha da artmasını diliyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt'te Ygs Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eğrigöl, tabii güzellikleriyle hayran bırakıyor
    12:16 Eğrigöl, tabii güzellikleriyle hayran bırakıyor

    Antalya'nın Gündoğmuş ilçesine bağlı Güzelbağ Yaylasında bulunan Eğrigöl, Torosların zirvelerinde yer alan tabii güzellikleriyle dikkat çekiyor. 2 bin 100 metre rakımda bulunan Eğrigöl, bitki çeşitliliği ve endemik bitkileriyle doğa ve fotoğraf tutkunlarını misafir ediyor. Yolların açılmasıyla bölgeye yoğun talep olduğunu belirten yayla sakinleri, Eğrigöl'ün güzelliğini görmek için herkesin toplandığını ifade etti.

  • MSB: Gara bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
    12:15 MSB: Gara bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 5 PKK'lı teröristin daha hava harekatıyla etkisiz hale getirildiği açıklandı. MSB, terörle mücadele operasyonlarının kararlılıkla sürdüğünü belirtti ve operasyonların hız kesmeden devam edeceğini bildirdi.

  • Trabzon'da Turizm Haftası Kortej Yürüyüşüyle Başladı
    12:14 Trabzon'da Turizm Haftası Kortej Yürüyüşüyle Başladı

    Trabzon'da bu yıl 48'incisi düzenlenen 'Turizm Haftası' etkinlikleri kortej yürüyüşü ile başladı. Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, turizm mevsimini başlattıklarını ve Trabzon için en iyi şekilde değerlendirme gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

  • Sancaktepe Belediyesi binası basın mensuplarına açıldı
    12:13 Sancaktepe Belediyesi binası basın mensuplarına açıldı

    31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesi'nin tartışılan binasına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Jakuzi tartışmaları ile gündeme gelen belediye binası basın mensuplarına açıldı.


Advertisement