Siirt'te Zafer Bayramı Resepsiyonu İptal Edildi - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Zafer Bayramı Resepsiyonu İptal Edildi

Son dönemlerde meydana gelen olaylar nedeniyle Siirt’te 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında yer alan resepsiyon iptal edildi.

26.08.2015 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemlerde meydana gelen olaylar nedeniyle Siirt'te 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında yer alan resepsiyon iptal edildi.

Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada, son günlerde ülkede ve özellikle Siirt'te meydana gelen terör olayları ile şehitlere ve milletin manevi değerlerine duyulan saygıdan dolayı 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunun iptal edildiği belirtildi.

Kutlama programı, 30 Ağustos pazar günü saat 09.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayacak. Buradaki tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erecek. Saat 09.50'de valilik makamında Vali Mustafa Tutulmaz ile protokolün tebrikleri kabulünden sonra, törenin yapılacağı valilik binası önüne geçilecek.

10.30'da törene katılanların bayramının kutlanması, valilik ve garnizon komutanlığını temsilen günün anlamını belirten konuşmalarının yapılması ve askeri birliklerin resmi geçidi ile sona erecek. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Siirt'te Zafer Bayramı Resepsiyonu İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement