Siirt'teki "Özel Güvenlik Bölgesi" - Son Dakika
Güncel

Siirt'teki "Özel Güvenlik Bölgesi"

Siirt\'teki "Özel Güvenlik Bölgesi"

Siirt'in Eruh ve Pervari ilçelerindeki bazı alanlarda ilan edilen geçici özel güvenlik bölgesinin süresi 15 gün uzatıldı.

06.09.2016 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Eruh ve Pervari ilçelerindeki bazı alanlarda ilan edilen geçici özel güvenlik bölgesinin süresi 15 gün uzatıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, devlet ve milletin her türlü terör tehdidi ve saldırısından korunması maksadıyla, bölgede asayişi temin etmek için ilgili mevzuat çerçevesinde her türlü tedbirin alındığı belirtildi.

Özel güvenlik bölgesi ilan edilen alanlardaki uygulamanın 15 gün süreyle uzatıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bahse konu bölgelere gidebileceği değerlendirilen vatandaşların, mezkur bölgelerdeki yasa dışı unsurlardan ve bunlara yönelik alınacak tedbirlerden zarar görmemeleri açısından 15 gün süreyle 10-25 Eylül 2016 tarihleri arasında vatandaşların can ve mal güvenliği açısından özel güvenlik bölgesi ilan edilen alanlara girmeleri yasaklanmıştır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt'teki 'Özel Güvenlik Bölgesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement