Siirt'teki Terör Saldırısı - Son Dakika
Yerel

Siirt'teki Terör Saldırısı

Dünya Engelliler Gelişim Derneği Genel Başkanı İslam Meral, Siirt-Pervari karayolunda meydana gelen ve 8 askerin şehit olduğu bombalı saldırıyı lanetlediklerini belirtti.

21.08.2015 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Engelliler Gelişim Derneği Genel Başkanı İslam Meral, Siirt- Pervari karayolunda meydana gelen ve 8 askerin şehit olduğu bombalı saldırıyı lanetlediklerini belirtti.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Meral, terörü ve terör yoluyla bir şeyler elde etmek isteyenleri lanetlediklerini, ülkenin, milletin dirliğine, birliğine, beraberliğine, huzuruna ve barışına gölge düşürmek isteyen ve istikrarlı büyümesini bozmak amacıyla gerçekleştirilen bu ve bunun gibi tüm saldırıları kınadığını ifade etti.

Saldırıların nifak sokmak amacıyla gerçekleştirildiğini belirten Meral, açıklamasında şunları kaydetti:

"Bu çirkin saldırılar, yapanların başında patlayacak ve ellerinde kalacaktır. Türkiye Cumhuriyeti'nin bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine daha da kenetlenerek, bu hainlerin oyununu bozacaktır. Her zaman belirttiğimiz şekliyle terör yoluyla bir şeyler elde etmek isteyenleri lanetliyoruz. Çünkü terörün, insani değerlerde hiçbir karşılığı yoktur ve olmayacaktır. Milletimiz, bu hain ve alçak saldırılar karşısında birliğinden, beraberliğinden ve sabrından ödün vermeyecektir. Devletimiz, bu hain saldırıları gerçekleştirenlerin kökünü kazımak amacıyla bütün kurum ve kanallarıyla uğraş vermektedir ve bu uğraşında başarılı olacaktır. Bizleri millet olarak derin bir üzüntüye sevk eden bu saldırıda canlarını yitirmiş olan aziz ve kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet diliyor, değerli ailelerine ve milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyor, Cenabı Allah'tan sabrı cemil niyaz ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'teki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement