Siirtli Berberler Engelli Öğrencileri Tıraş Etti - Son Dakika
Güncel

Siirtli Berberler Engelli Öğrencileri Tıraş Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Öğrencilerin traş edilmesi Siirt Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, tıraş edilen öğrencilere hediyeler vermesi Siirt Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş'un konuşması Veysel Mutlu Ermez'in konuşması Siirtli berberler engelli öğrencileri tıraş etti Berberler engelli öğrenciler için "Bir Makas da Sen At" kampanyası başlattı Siirt Girişimci Berber ve Kuaförler Platformu tarafından başlatılan "Bir Makas da Sen At" kampanyası kapsamında 60 engelli öğrenci tıraş edildi.

20.05.2016 21:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Öğrencilerin traş edilmesi

Siirt Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, tıraş edilen öğrencilere hediyeler vermesi

Siirt Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş'un konuşması

Veysel Mutlu Ermez'in konuşması Siirtli berberler engelli öğrencileri tıraş etti

Berberler engelli öğrenciler için "Bir Makas da Sen At" kampanyası başlattı

Siirt Girişimci Berber ve Kuaförler Platformu tarafından başlatılan "Bir Makas da Sen At" kampanyası kapsamında 60 engelli öğrenci tıraş edildi.

Siirt Türk Telekom Özel Eğitim Merkezi'nin konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Siirt Girişimci Berber ve Kuaförler Platformu'na üye berberler başlattıkları "Bir Makas da Sen At" kampanyasında, 60 engelli öğrenci tıraş edildi.

Siirt Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, tıraş edilen öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Etkinlikte konuşan Kuş, Siirt'te bulunan kuaför ve berberler bir araya gelmek suretiyle bir proje başlattıklarını söyledi.

Siirt'teki kuaför ve berberlerin örnek bir çalışma sergilediklerini belirten Kuş, şöyle konuştu:

"Bu kapsamda, engelli çocuklarımıza yönelik olarak onların tıraşlarının yapılması, saç bakımının yapılması ve güzel bir görüntü sağlanması amacıyla burada bir etkinlik yaptılar. Gerçekten çok güzel bir düşünce ve güzel bir çalışma. Biz de onlara eşlik etmek istedik. Bundan sonraki süreçlerde de yine köy okullarındaki tıraş olamayan çocuklara yönelikte çalışmalar devam edecek."

Platform adına konuşan Veysel Mutlu Ermez de engelliler haftası kapsamında bu sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirdiklerini belirterek, "15 değerli arkadaşımız birleşerek yaklaşık 60 engelli arkadaşımızı burada mutlu etmek amacıyla toplandık. Bugün hepsini tıraş ederek yüzlerin gülmesini sağladık. Bu bizim için en güzel moral kaynağımız oldu" dedi.

Siirtli Berberler Engelli Öğrencileri Tıraş Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirtli Berberler Engelli Öğrencileri Tıraş Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement