Siirtli Şair Erzen'enin Askerlik Şiirleri Kkk Tarafından Beğenildi - Son Dakika
Yerel

Siirtli Şair Erzen'enin Askerlik Şiirleri Kkk Tarafından Beğenildi

Siirtli Şair Erzen\'enin Askerlik Şiirleri Kkk Tarafından Beğenildi

72 yıllık hayatında 350’nin üzerinde şiir yazan Siirtli şair Şemsettin Erzen’in, askerlik ile ilgili yazdığı 3 şiirinin Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) tarafından beğenilmesinin kendisini onurlandırdığını söyledi.

05.07.2015 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

72 yıllık hayatında 350'nin üzerinde şiir yazan Siirtli şair Şemsettin Erzen'in, askerlik ile ilgili yazdığı 3 şiirinin Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) tarafından beğenilmesinin kendisini onurlandırdığını söyledi.

Şiir yazmaya daha 8 yaşındayken başlayan Erzen, Peygamber Efendimiz için 200'e yakın şiir kaleme almış. Siirt'in milli ve dini bayramlarına ait şiirleri bulunduğunu aktaran Erzen, "Şiir yazma tutkusunun ilkokul 2. sınıfta bir 23 Nisan günü yazdığım bir şiirle başladı. 10 kıtalık ilk şiirim ise 1966 yılında İstanbul'a çalışmaya gittiğim tarihte yazdığım 'Gurbet destanı' oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk'ün 14 Eylül 1916 tarihinde Siirt'e gelişi olan '14 Eylül Şeref Günü'ne, '30 Ağustos Zafer Bayramı'na, özel ve dini günlere ve peygamber ocağı olan askerlikle ilgili şiirlerim bulunuyor. Son olarak 'askerlik sevgisi' ve buna benzer 3 şiirim Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından beğenilerek komutanlık dergisinde yayınlandı. Ayrıca Garnizon Komutanımız Tuğgeneral Halil Soysal bizzat beni şehit aileleri ve gazilerin konuk olduğu iftar programına davet ederek kürsüde bana teşekkür etmesi beni gerçekten çok duygulandırdı, hürmet göstermesi ise beni utandırdı" dedi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirtli Şair Erzen'enin Askerlik Şiirleri Kkk Tarafından Beğenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement