Sık Sık Kazaların Yaşandığı Yolu Trafiğe Kapattılar - Son Dakika
Güncel

Sık Sık Kazaların Yaşandığı Yolu Trafiğe Kapattılar

Sık Sık Kazaların Yaşandığı Yolu Trafiğe Kapattılar

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde sık sık yaşanan trafik kazalarından şikayetçi olan Beyobası Mahallesi sakinleri karayolunu araç trafiğine kapattı.

05.11.2015 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde sık sık yaşanan trafik kazalarından şikayetçi olan Beyobası Mahallesi sakinleri karayolunu araç trafiğine kapattı.

Beyobası Mahallesi Sancıbeli mevkiinde yolun karşı tarafına geçmek isteyen 86 yaşındaki Mehmet Güner'in trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesinin ardından mahalle sakinleri alt geçidin kullanılamaz olduğunu belirterek, Fethiye-Muğla karayolunu trafiğe kapattı. Çöp konteyneri ile yolu kapatan grup, yolun ortasında lastik yaktı. Yol yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kalırken, Fethiye-Muğla karayolunda uzun kuyruklar oluştu. Karayolunun her iki yönünü trafiğe kapatan grup, Kaymakam ve Valinin gelmesini talep etti.

Yolun 2 saat trafiğe kapalı kalmasının ardından Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, olay yerine gelerek öfkeli kalabalığı sakinleştirdi. Kaymakam Demirkale, ulaşımı kapatan ve alt geçidin özellikle yağmurlu havalarda içine su dolduğu için kullanılamaz hale geldiğini ifade eden mahalle sakinlerine, yol için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.

Bölgede bulunan alt geçidin durumundan şikayetçi olan mahalle sakinlerinden Adil Şimşek, alt geçidin yağmur suları nedeni ile çamur olduğunu, bu yüzden vatandaşların karayolundan geçmek zorunda kaldıklarını ifade etti. Alt geçidin düzenlenmesi gerektiğini belirten Şimşek, "Burası kullanılamadığı için üstten geçiliyor ve kaza oluyor. İnsanlara yazık oluyor. Kaymakam ile görüştük ve söz aldık. Bir hafta içerisinde burası düzenlenmezse yolu tekrar kapatacağız. Bizim sorunumuz bu. Bir de çocuklarımızın dolmuşa binmesi için yolun kenarına durak istiyoruz" diye konuştu.

Bir diğer mahalle sakini Tayyar Kabaoğlu ise alt geçidin kullanılamaz halde olması nedeniyle insanların yol kenarından gittiğini söyledi. Olay yerinde yaşanan kazada 85 yaşında bir kişinin hayatını kaybettiğini belirten Kabaoğlu, "Ölen kişinin 6 ay önce aynı yerde yaşanan kazada torunu ölmüştü. Burada bu ilk kez olmuyor. Bu yolda yaklaşık 30 kişi öldü" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sık Sık Kazaların Yaşandığı Yolu Trafiğe Kapattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement