Aziz Yıldırım ve Cübbeli'yi Dinleyen Polisler de Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Aziz Yıldırım ve Cübbeli'yi Dinleyen Polisler de Gönderildi

Aziz Yıldırım ve Cübbeli\'yi Dinleyen Polisler de Gönderildi

Bugünkü Emniyet depreminde, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün dinleme ekibindeki memurların da görev yeri değişti.

15.01.2014 15:32  Güncelleme: 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rüşvet ve yolsuzluk iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonunun ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çok sayıda memurun yeri değiştirildi. Görev yeri değiştirilenler arasında Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün dinleme ekibindeki memurların da bulunduğu ortaya çıktı.

500 POLİS TAYİN EDİLDİ

17 Aralık'tan bugüne kadar geçen sürede İstanbul'da aralarında müdür ve müdür yardımcılarının da bulunduğu 500 polis tayin edildi. Son olarak Asayiş Şube Müdürlüğü'nün dinleme ekibinde görevli 45 polis memuru çeşitli ilçelere gönderilmişti.

AZİZ YILDIRIM İLE CÜBBELİ'Yİ DİNLEYENLER DE GİTTİ

Yapılan tayinlerde, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün teknik takip biriminin telefon dinleme ekibinde çalışan 57 polis memurunun da görevden alınarak başka ilçelere gönderildiği ortaya çıktı. Bu ekip, Aziz Yıldırım'ın gözaltına alındığı Şike Operasyonu ve Cübbeli Ahmet Hoca'ya düzenlenen operasyonlar gibi gündemi sarsan olaylarda görev almıştı.

Tayin edilen  dinleme ekibinin yerine  yeni memurlar ve  rütbeli personel atandığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aziz Yıldırım ve Cübbeli'yi Dinleyen Polisler de Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • MURAT TÜRK: GÖREVİNİ YAPMAYAN YA DA HUKUKSUZ İŞLERE BULAŞANLAR GEÇ DE OLSA KAPININ ÖNÜNE KONUR... 15 4 Yanıtla
  • GERCEKLERI GORELIM: Millet olarak ne kadar bozulmusuz. Daha dun dunyanin har yerinde istiklal marsimizi soyleten ogretmenler bizim gururumuz. Ergenekonda pasalari tutuklayan, balyozda, sikeyi yargilayan polis, hakim,savciya benim polisim. Benim savcim. Benim hakimim diyen bu gun soylediklerini tebiyem musade etmiyor hakaretler bini bin para ne olduda boyle oldu 17 aralik yosuzluk operasyonu simdi anlayamadigim suclu olup olmadiklarini nasil ogrenecegiz yada bu olanlardan sonra sucsuz olsalar bile saibeli olmayacakmi! Busorular ortada dururken ayni secdeye bes koydugumuz din kardeslerimize onca hakaret misirda olanlarla ne farkimiz var. Hem muslumsnim diyecek sin yetimin hakkini yiyenleri sorgulayacaniza koplu teorulariyla ortbas ediyorlar ve bunu bu ulkede gormuyorlarda en yakinlarina hakaret ettiklerni anlayamiyorlar allah anlayis versin bu insanlara. Ne gunlere kaldik! 5 0 Yanıtla

Advertisement