Sıla ve Ziynet, Kaldıkları Oteli Birbirine Kattı - Son Dakika
Magazin

Sıla ve Ziynet, Kaldıkları Oteli Birbirine Kattı

Sıla ve Ziynet, Kaldıkları Oteli Birbirine Kattı

Yakın dostu Ziynet Sali'nin sahne aldığı oteldeki eğlenceye odada devam eden Sıla ve arkadaşlarının gürültüsü sokağa kadar taşınca, otel müşterilerinden tepki yağdı.

24.02.2015 09:18  Güncelleme: 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakın dostu Ziynet Sali'nin sahne aldığı oteldeki eğlencesine suit odada devam eden Sıla ve arkadaşlarının gürültüsü sokağa kadar taştı. Diğer odalardaki müşterilerden tepki yağdı, otel yönetimi çaresiz kaldı.

KAHKAHALARI SOKAĞA TAŞTI

Ziynet Sali, önceki gece Nişantaşı'nda sahne aldı.Şarkıcıyı izleyenler arasında Behzat Gerçeker, Nihat Odabaşı ile arkadaş çevresinin Sıla'hattin lakabı taktığı yakın dostu Sıla Gençoğlu da vardı. Konser bitmesine rağmen Ziynet Sali ve Sıla, otelden çıkmadı, 5. katta bulunan suit odada sabaha kadar eğlenceye devam etti. Grubun kahkahaları ve gürültüsü sokağa kadar taşarken otel yönetimi diğer odalardan üst üste gelen şikayetler nedeniyle çaresiz kaldı.

AYAKTA BİLE DURAMADILAR

Alkol sınırını fazlasıyla aşan Ziynet Sali ve Sıla'nın çıkışları da olaylı oldu. Ayakta durmakta zorlanan iki kafadar, basın mensuplarını atlatmak için de ellerinden geleni yaptı ancak başarısız oldu. Sıla'yı önden yem olarak gönderen Ziynet Sali, görüntülenmekten kurtulamayınca gazetecilere el salladı. Sıla ise taksiye binmek isteyen arkadaşlarına izin vermeyerek aracını adeta dolmuşa çevirdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Sıla ve Ziynet, Kaldıkları Oteli Birbirine Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement