Silahlı Market Soygunu Kamerada - Son Dakika
Güncel

Silahlı Market Soygunu Kamerada

Sefaköy’de bulunan bir benzin istasyonu silahlı bir kişi tarafından soyuldu.

12.02.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sefaköy'de bulunan bir benzin istasyonu silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Elleri cebinde içeri girip, silahla soyduğu marketten yine elleri cebinde ayrılan zanlının rahatlığı dikkat çekti.

Olay, önceki gece Küçükçekmece Sefaköy'de bulunan bir benzin istasyonunun marketinde meydana geldi. Yüzünü şakayla kapatan bir kişi gece yarısı geldiği markette, görevliyi silahla etkisiz getirdikten sonra kasada bulunan paraları alarak kayıplara karıştı.

SOYGUN ANI KAMERADA

Soygun anı markette bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde benzin istasyonuna elleri cebinde gelen soyguncunun önce market çalışanında sigara istediği görülüyor. Market çalışanı sigarayı uzatırken, zanlı belinden çıkarttığı silahla kasa tarafına geçiyor. Çalışanın beline silahı dayayan saldırgan kasadaki paraları topluyor. Paraları alan soyguncu, daha sonra elleri cebinde hiçbir şey olmamış gibi yavaş yavaş marketten çıkarak uzaklaşıyor. Market çalışanı ise kısa süreli şokun ardından durumu polis ekiplerine haber veriyor.

Soygunla ilgili bilgi veren market yetkilisi Berat Oğuz Senyelli, "Gece 03.00 sıralarında benzin istasyonumuzun marketine yüzü kapalı bir şekilde müşteri kılığında geliyor ve bir sigara almak istiyor. O sigarayı vermek üzereyken de bankodan içeri girerek silahla kasiyerimizi gasp ederek paraları alıyor" dedi.

Polis ekipleri, yaşanan soygunun ardından güvenlik kameralarını inceleyerek, kaçan soyguncunun yakalanması için çalışma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Silahlı Market Soygunu Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement