Silahlı Saldırıda Yaralanan Gürsu Belediye Başkanı Yaşamını Yitirdi (3) - Son Dakika
Güncel

Silahlı Saldırıda Yaralanan Gürsu Belediye Başkanı Yaşamını Yitirdi (3)

Silahlı Saldırıda Yaralanan Gürsu Belediye Başkanı Yaşamını Yitirdi (3)

Bakan ÇELİK: BU ALÇAKÇA SALDIRIYI BİR YERE OTURTMAK MÜMKÜN DEĞİL Seçim çalışmaları kapsamında Bursa'da bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın yaşamını yitirdiğini öğrenmesi üzerine Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek Vali Münir Karaloğlu'ndan bilgi aldı.

26.05.2015 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan ÇELİK: BU ALÇAKÇA SALDIRIYI BİR YERE OTURTMAK MÜMKÜN DEĞİL

Seçim çalışmaları kapsamında Bursa'da bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın yaşamını yitirdiğini öğrenmesi üzerine Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek Vali Münir Karaloğlu'ndan bilgi aldı.

Daha sonra hastane önünde gazetecilere açıklama yapan Çelik, söyleyecek bir kelime bulamadığını bildirerek, "Millet hizmetinde olan halkın hizmetinde olan bir insandı. Bu acıyı yaşamış birisi olarak söylüyorum. İnsanların böyle menfur amaçsız, hedefsiz ve alçakça yaptığı bir saldırıyı bir yere oturtturmak gerçekten mümkün değil. Hiçbir gerekçesi yok. Hiç bir anlamı yok. Olur ki bir sebebe dayandırırsınız. Ama ortada hiçbir şey yok. İnan çok üzüntülüyüm. Ailesine, sevenlerine, tüm Gürsu'ya ve Bursa'ya sabırlar diliyorum. Yaşanan bu acı olayın vesilesiyle kardeşimizin ne kadar baş tacı edildiğini gördük. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silahlı Saldırıda Yaralanan Gürsu Belediye Başkanı Yaşamını Yitirdi (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement