Şile'de Müzik Öğretmeni İki Gündür Kayıp - Son Dakika
Güncel

Şile'de Müzik Öğretmeni İki Gündür Kayıp

Şile\'de Müzik Öğretmeni İki Gündür Kayıp

Şile'de iki gün önce balık tutmak için evden ayrılan, ertesi gün ise okula gelmeyen müzik öğretmeni Fatih Tabakoğlu'ndan (38) haber alınamıyor.

05.12.2014 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şile'de iki gün önce balık tutmak için evden ayrılan, ertesi gün ise okula gelmeyen müzik öğretmeni Fatih Tabakoğlu'ndan (38) haber alınamıyor. Okul arkadaşları tarafından otomobili ve eşyaları Sahilköy sahilinde deniz kenarında bulunan Tabakoğlu'nu jandarma ve AFAD karadan, dalgıç polisler ise denizden arıyor.

ÖĞRETMEN ARKADAŞLARI SEFERBER OLDU

Çayırbaşı Fatma Seher Hanım Ortaokulu'nda müzik öğretmenliği yapan Fatih Tabakoğlu (38) izinli olduğu geçtiğimiz Çarşamba günü saat 11.00'de balık tutmak için evinden ayrıldı. Perşembe günü okula gelmeyen ve bekar olan Tabakoğlu'nu telefonla arayan arkadaşları kendisine ulaşamadı. Tabakoğlu'nu evinde de bulamayan arkadaşları Jandarmayı arayıp kayıp ihbarında bulundu. Ekipler, Tabakoğlu'nu Şile genelinde aramaya başladı. Bu sırada Tabakoğlu'nun meslektaşları da dersi bırakıp arkadaşlarını bulmak için  çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

OTOMOBİLİ PİKNİK ALANINDA,EŞYALARI DENİZ KENARINDA BULUNDU

Güvenlik kamera görüntülerinde Tabakoğlu'nun otomobilinin gittiği yönü takip eden arkadaşları, dün akşam saat 18.00 sıralarında Sahilköy Karaburun Piknik alanında Tabakoğlu'nun otomobiline ulaştı. Arabanın içinde Tabakoğlu'nun gitarının olduğu görüldü. Aramayı çevrede sürdüren öğretmenler, deniz kenarında Tabakoğlu'nun ayakkabıları, olta takımı, atkısı, el çantasını buldu.

Bu haberin ardından jandarma ekipleri, AFAD (İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü) ekipleri karadan dalgıç polisler ise denizden Tabakoğlu'nu aramaya başladı.

BALIK TUTMA HOBİSİ VARDI

Arkadaşları, yalnız yaşayan Tabakoğlu'nun hiçbir sorunu olmadığını, hayat dolu birisi olduğunu ve kısa süre önce balık tutmaya başladığını belirtti. Tabakoğlu'nun olta takımını da yeni aldığı öğrenildi. İlk günden itibaren arama çalışmalarını sürdüren öğretmen arkadaşı İbrahim Mamak, "Çarşamba günü dersi yokmuş. Balık tutma hobisi vardı. Balık tutmaya gitmiş. Bir daha haber alınmadı. Kendi imkanlarımızla çevredeki kamera görüntülerini inceledik. Bu yöne geldiğini gördük, baştan aşağı taradık. ve arabayı burada, deniz kenarında ise özel eşyalarını bulduk. Ancak, kurtarma çalışmalarının yetersiz olduğunu gördük. Gelen ekiplerin de teçhizatları eksikti. Biz en kısa sürede arkadaşımızın bulunmasını istiyoruz. Herkes kendi işini yapsın. Biz de öğretmenliğimizi yapalım. Bugün derse girmedik buradayız" dedi.

Arama çalışmaları devam ediyor. Tabakoğlu'nun ailesi, yakınları ve öğretmen arkadaşları da çalışmaları yakından izliyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şile'de Müzik Öğretmeni İki Gündür Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement