"İktidarı Devirmek İçin Koalisyon Oluşturdular" - Son Dakika
Güncel

"İktidarı Devirmek İçin Koalisyon Oluşturdular"

"İktidarı Devirmek İçin Koalisyon Oluşturdular"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, 'Kaybedenler Kulübü' olarak adlandırdığı kesimlerin AK Parti iktidarını düşürmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

29.11.2014 19:29  Güncelleme: 23:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, 'Kaybedenler Kulübü' olarak adlandırdığı kesimlerin AK Parti iktidarını düşürmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Mersin'in Silifke İlçesi'nde AK Parti kongresine katılan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, Türkiye'nin bugüne kadar mücadele ettiği bütün vesayetçilerin AK Parti iktidarını devirmek için yan yana geldiğini iddia etti. Muş, Yeni bir koalisyon oluşturdular. 'Kaybedenler Kulübü' var bunun içerisinde, uluslararası bazı odaklar var. İktidarımız süresince kendine alan bulamayan vesayet odakları var bu koalisyonun içerisinde. Bunlar, 2011 seçimlerinden sonra faaliyete geçtiler. Bu işe bir de tetikçi lazımdı o da paralel örgüt, onu da aldılar 'sen de bu işin tetikçiliğini yap' dediler. Maksat ne Maksat AK Parti iktidarını sona erdirmek. Hiç eğip bükmeye gerek yok, hedef AK Parti hükümetiydi. 'İsmi verilmeyen gök cismi kalmadı darbe planlarında. 'Ayışığı', 'Yakamoz', 'Sarıkız', yıldız ismi kalmadı, hemen hemen hepsi verildi. Her zaman için vesayete karşı dik durduk. Hiç bir zaman hükümetimiz, hiç bir vesayete ve vesayetin hiç bir çeşidine karşı en ufak bir tereddüt göstermedi. Yetkiyi milletten aldık, sadece milletle paylaştık, başka hiç bir odakla bu yetkiyi paylaşmadık. Sizler dik durdunuz, iktidar da dik durdu dedi.

AĞAÇ HASSASİYETİNİZ VARDI DA YALOVA'DA NERDEYDİNİZ

Bir soru üzerine Yalova'daki ağaç kesimini de değerlendiren Muş, şöyle dedi Bir tanesi çıktı 'ben milletvekiliysem bu kadar ağaç ekerim, dikerim' diyor, kesilmeden önce neredeydi. Milletvekili değil miydi. Gezi Parkı olayların ağaçlar kesilmedi, bakın sökülüp başka bir yere taşındı. O arkadaşlar meclise gelmezlerdi genel kurulda, oralarda ortalığı karıştırırlardı. Bu kadar ağaç hassasiyetiniz vardı da Yalova'da neredeydiniz, niye kendi belediyenize tepki göstermediniz, bir kınama yok.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'İktidarı Devirmek İçin Koalisyon Oluşturdular' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ali kaya: sahtekarlıkla hırsızlıkla geldiniz 0 0 Yanıtla

Advertisement