Silifke Belediye Başkanı Turgut'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Silifke Belediye Başkanı Turgut'a Ziyaret

Silifke Belediye Başkanı Turgut\'a Ziyaret

Mersin Üniversitesi Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu ile Silifke Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ulaşım ve trafik sorunlarına servis aracı hizmetiyle çözüm bulan Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

22.10.2014 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Üniversitesi Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu ile Silifke Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ulaşım ve trafik sorunlarına servis aracı hizmetiyle çözüm bulan Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Turgut'u makamında ziyaret eden öğrenciler, okullarına belediyenin tahsis ettiği servis aracıyla rahat bir şekilde ulaşım sağladıklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Göreve gelir gelmez öğrencilerin ulaşım sorununu çözmeye çalıştıklarını ifade eden Turgut da şöyle konuştu:

"Öğrencilerimiz bu mahallelerden minibüs vasıtasıyla ana yola kadar gelmekte ve ana yoldan okula kadar olan 400 metrelik bir mesafeyi de özellikle kış aylarında yağmurla ve rüzgarla zor şartlarda yürüyerek gitmekteydiler. Mağdur olan öğrencilerimize Silifke Belediyesi olarak böyle bir çözüm ürettik. Tahsis ettiğimiz servis aracı sayesinde öğrencilerimiz artık okulumuza daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşabileceklerdir."

Turgut, ulaşım hizmetlerinin yanı sıra okul çevresinde düzenlemesi, park, bahçe, kaldırım ve çeşitli alanlarda hizmetlerin devam edeceğini aktardı. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Silifke Belediye Başkanı Turgut'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement