Silifke Belediye Başkanı Turgut, Hükümlülerle Fidan Dikti - Son Dakika
Yerel

Silifke Belediye Başkanı Turgut, Hükümlülerle Fidan Dikti

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, hükümlülerle birlikte fidan dikti.

13.11.2014 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, hükümlülerle birlikte fidan dikti.

Turgut, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Silifke Belediyesi ve Cezaevi Müdürlüğü işbirliğiyle başlatılan "Temiz Silifke" çalışmaları kapsamda, Silifke Devlet Hastanesi girişi ve çevresinde, açık cezaevinde yatan 48 hükümlüyle fidan dikimi gerçekleştirdi.

Yaptıkları çalışmalardan dolayı hükümlülere teşekkür eden Turgut, Silifke Devlet Hastanesi civarının yeşil bir alana dönüşmesi için gerekli her türlü çalışmayı yapacaklarını söyledi.

İlçede ilk defa hayata geçirilen bu projeyle hükümlülerle birlik ve beraberlik içerisinde belediye olarak çalıştıklarını ifade eden Turgut, şöyle konuştu:

"Çamlık Mesire alanının temizliğinin ardından Silifke Devlet Hastanesi civarında, fidan dikim çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Hastane civarı herkesin bildiği gibi toprak ve yeşile hasret bir durumdaydı. Belediye olarak orta refüjleri, kaldırımları ve fidan dikim alanlarını hükümlü kardeşlerimizle birlikte çalışarak canlandırıyoruz. Buraları yemyeşil yapmamız gerekir ki, halkımız bu yeşil park ve mekanlardan yararlanabilsin. Fidan dikimi, çiçeklendirme ve şehrimizi yeşile boyama çalışmalarımız artarak devam edecek. İlçemizi rahat nefes alınabilen ve yaşanılabilen bir şehir haline hep birlikte getireceğiz." - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Silifke Belediye Başkanı Turgut, Hükümlülerle Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement