Silifke Belediyesi Bayram Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Yerel

Silifke Belediyesi Bayram Hazırlıklarını Tamamladı

Silifke Belediyesi Bayram Hazırlıklarını Tamamladı

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, vatandaşların bayramı huzur ortamı içerisinde geçirmesi için gereken tüm tedbir ve önlemlerin alındığını açıkladı.

15.09.2015 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, vatandaşların bayramı huzur ortamı içerisinde geçirmesi için gereken tüm tedbir ve önlemlerin alındığını açıkladı.

Kurbanlık hayvan satıcılarının ve kurban almaya gelen vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde hazırlanan hayvan pazarında zemin etüt çalışmaları, elektrik, su ve tuvalet ihtiyaçları konusunda gerekli önlemler alındı.

Kurban Bayramı öncesinde tüm vatandaşlara rahat alışveriş yapma imkanı sunmaya çalıştıklarını belirten ve hayvan pazarı yerinde incelemelerde bulunan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Halkımızın temiz bir ortamda kurbanlık alışverişini yapmalarını istiyoruz. Özellikle ilçemizin yayla ve mahallelerinden getirilen büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıkların görücüye çıktığı hayvan pazarında hazırlıklarımız tamamlandı. Bölgemizin en fazla hayvan potansiyeline sahip olduğu bilinciyle hayata geçirdiğimiz Canlı Hayvan Pazarımızı, yaklaşan Kurban Bayramında eksiksiz bir şekilde faaliyete geçirip, bu bayramı rahat bir şekilde geçirmek istiyoruz. Bu çalışmalarımız sadece Silifke için değil bölgemiz içinde oldukça büyük önem arz etmektedir. Canlı hayvan pazarımızı geliştirip, kalıcı hale getirerek, ilçemiz ekonomisine katkı sağlanması da projelerimiz arasında yer almaktadır" dedi.

Belediye ekipleri cadde, sokak veya parklarda kurban kesilmesine müsaade etmeyecek olup kurbanların sadece Silifke Belediyesi tarafından daha önce toplu kesim yerleri olarak belirlenen noktalarda veteriner hekim kontrolünde kesimlerine izin verilecek.

Kendi bahçe ve özel arazisinde kurban kesimini gerçekleştirecek olan vatandaşlara da denetimler sonucunda çevre ve insan sağlığını gözetmek kaydıyla izin verileceği belirtildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silifke Belediyesi Bayram Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement