Silifke'de Caddeler Mevsim Çiçekleriyle Güzelleşiyor - Son Dakika
Yerel

Silifke'de Caddeler Mevsim Çiçekleriyle Güzelleşiyor

Silifke\'de Caddeler Mevsim Çiçekleriyle Güzelleşiyor

Silifke Belediyesinin serasında üretilen değişik türlerden 20 bin çiçek, ilçenin daha güzel bir görünüme kavuşması amacıyla toprakla buluşturuluyor.

07.11.2014 12:45  Güncelleme: 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke Belediyesi'nin serasında üretilen değişik türlerden 20 bin çiçek, ilçenin daha güzel bir görünüme kavuşması amacıyla toprakla buluşturuluyor.

Belediye tarafından yürütülen çalışmalarda parkların yanı sıra, refüjlere ve kavşaklara mevsim çiçekleri dikiliyor.

Ekipler ayrıca, ilçenin değişik noktalarında yaptığı yeşillendirme çalışmalarının dışında okullarda da bahçe güzelleştirme çalışmaları yapıyor.

Silifke Belediye Başkan Vekili Mehmet Kafes, belediyeye ait çiçek serasında yıllık 100 binin üzerinde bitki ve çiçek üretildiğini belirterek, "Böylelikle dışarıya para harcamıyor, belediyemize ek bir külfet getirmiyoruz. Tasarruf ediyoruz ve bu şekilde de ilçemize hizmet ediyoruz" dedi.

Silifke'nin daha modern, çağdaş yapıya, güzel bir görüntüye kavuşması için çalıştıklarını ifade eden Kafes, "Silifke Belediyesi olarak çevrenin korunmasına büyük önem veriyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalarda amacımız, ilçemizi çağdaş bir hale getirmektir. Bu işleri yaparken gerek ilçemizde yaşayan, gerekse dışarıdan ilçemize tatil amaçlı gelen vatandaşlarımıza, temiz bir kentin yanı sıra yemyeşil bir çevre hazırlıyoruz" diye konuştu. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Silifke'de Caddeler Mevsim Çiçekleriyle Güzelleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement