Silifke'de 'Efsane Başkan'ın Ölümü Esrarını Koruyor (3) - Son Dakika
Güncel

Silifke'de 'Efsane Başkan'ın Ölümü Esrarını Koruyor (3)

Silifke\'de \'Efsane Başkan\'ın Ölümü Esrarını Koruyor (3)

Otobüs ŞOFÖRLERİ, BELEDİYE OTOBÜSÜNÜ DURDURDU Mersin'in Silifke İlçesi'nde bir uçurumun altında cesedi bulunan Silifke Kooperatifi ve Silifke Belediye Spor Kulübü Başkanı Ünal Ünüvar'ın defnedilmesinin ardından bir araya gelen otobüs şoförleri, yolu trafiğe kapatarak belediye otobüsü durdurdu.

25.06.2015 20:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otobüs ŞOFÖRLERİ, BELEDİYE OTOBÜSÜNÜ DURDURDU

Mersin'in Silifke İlçesi'nde bir uçurumun altında cesedi bulunan Silifke Kooperatifi ve Silifke Belediye Spor Kulübü Başkanı Ünal Ünüvar'ın defnedilmesinin ardından bir araya gelen otobüs şoförleri, yolu trafiğe kapatarak belediye otobüsü durdurdu.

D 400 Karayolu Dört Yol mevkiinde yolu trafiğe kapatan Silifke Koop şoförleri ve vatandaşlardan oluşan yaklaşık 300 kişi, Büyükşehir Belediyesi'ne ait halk otobüsünü durdurdu. Silifke Koop Başkanı Ünal Ünüvar'ın ölümünden Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz'ı sorumlu tutan şoförler ve vatandaşlar, Erdemli-Kızkalesi-Silifke ve Taşucu hattında ulaşım hizmeti veren içi yolcu dolu belediye halk otobüsünün önünü keserek geçmesini engelledi. Bir süre önce belediye tarafından Silifke'ye sefer konması nedeniyle belediye ile Silifke Koop arasında yaşanan anlaşmazlık, Ünüvar'ın ölümü ile yeniden tetiklendi. Belediye otobüsünün ön camına Ünüvar'dının fotoğrafını yapıştıran eylemciler, yolu trafiğe açmayacaklarını belirterek oturma eylemi yaptı.

Eylemin ardından olay yerine gelen polisler eylemcileri ikna etmek isterken, bazı eylemciler ise polislerle tartıştı. Grubun arasından sıyrılan bir kadın eylemci, "Niye Burhanetin, başkanımızı kovdu, niye kabul etmedi, niye kovdu makamından? Başkanım bana, 'Burhanettin Kocamaz beni makamından kovdu. İçime inme indirdim' dedi. Öldürdünüz. Başkanımı yedi, şoförleri de yiyecek Burhanettin" diye bağırdı.

Bir başka eylemci de, "Bizim muhattabımız ne Enmniyet Müdürü, ne polis memurları, ne Vali ne de Kaymakam. Bizim muhattabımız Burhanettin Kocamaz. Hesap soracağız, peşini bırakmayacağız" dedi. Yaklaşık yarım saat boyunca yolu trafiğe kapatan eylemciler, yarın otogarda buluşma çağrısı yaparak olaysız şekilde dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silifke'de 'Efsane Başkan'ın Ölümü Esrarını Koruyor (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hakan: Ölümü bile bahane buldular 2 1 Yanıtla

Advertisement