Silifke'de Osb Yatırımcılarıyla Toplantı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Silifke'de Osb Yatırımcılarıyla Toplantı Yapıldı

Silifke\'de Osb Yatırımcılarıyla Toplantı Yapıldı

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Silifke Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren iş adamlarıyla toplantı gerçekleştirdi.

05.12.2016 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Silifke Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren iş adamlarıyla toplantı gerçekleştirdi.

Turgut, bir otelde düzenlenen toplantıda, Silifke Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) uzun uğraşlar sonunda kurulduğunu belirtti.

İlk etapta 92 hektar alan üzerine kurulan OSB'ye, artan talep karşısında yeni alanlar kazandırıldığını aktaran Turgut, "İlçemizin kalkınmasına, ekonomisine ve istihdamına yön veren siz değerli yatırımcılarımızın sorunu hepimizin sorunudur. Silifke Belediyesi olarak bu sorunları çözmek ve sizlere her türlü desteği vermeye hazırız." ifadelerini kullandı.

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar ise Silifke OSB'nin üç ortaklı bir şekilde yürütülen bir bölge olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bunun yüzde 33'ü Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, yüzde 33'ü Silifke Belediyesi, yüzde 33'ü de Silifke Kaymakamlığı özel idare katkıları ve katılımı ile kurulan bir bölgedir. Biz de sizlerle üyelerimizle birlikte sık sık bir araya geliyoruz. Bize düşen görev yatırımcıları desteklemek, emeğine değer vermek ve çalışma hayatlarını kolaylaştırmaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Silifke'de Osb Yatırımcılarıyla Toplantı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement