Silifke'de Sağlık Üzerine İstişare Ortamı Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Silifke'de Sağlık Üzerine İstişare Ortamı Kuruldu

Silifke\'de Sağlık Üzerine İstişare Ortamı Kuruldu

Mersin Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aytekin Kemik, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Eren ve beraberindeki heyet, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret etti.

12.02.2015 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aytekin Kemik, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Eren ve beraberindeki heyet, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'u makamında ziyaret etti.

Sağlıkta yapacakları çalışmalara ilişkin görüşmelerde bulunan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aytekin Kemik, Belediye Başkanı Mustafa Turgut'un da doktor olması nedeniyle, sağlık konusunda güzel bir istişare ortamı kurduklarını ifade etti.

Kemik, halk sağlığında belediye ile iç içe çalışmalar yapmak istediklerini ifade ederek, "Kurumlar arası çalışmalarda, başkanımız bize gereken ilgi ve yardımı sağlıyor. Belediyemiz İlçe Sağlık Müdürlüğümüzle zaten birlik ve beraberlik içerisinde başarılı çalışmaları yürütüyorlar. Başkanımızın da doktor olması bizim için büyük bir avantaj oldu. Kendisine görevlerinde başarılar diliyor, kalıcı hizmetlere imza atacağından emin olduğumuzu belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Silifke Belediyesi olarak kurumlar arası istişareye her zaman önem verdik. Kurum olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Sağlık konusu gerçekten ciddi ve bu alanda herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmalıdır. İnşallah Silifke'miz hak ettiği konuma en kısa sürede ulaşacaktır. Sağlık alanında yapılması gereken bir hizmette her zaman elimizi taşın altına koyduk, bundan sonrada sağlıklı bir Silifke yaratmak için var gücümüzle çalışacağız. Belediye olarak birçok projemiz ve çalışmalarımız var. Kurumlar arası işbirliği ve dayanışma ile ilçemize daha kaliteli hizmetler yapacağız. Meslektaşlarımın ve siz değerli misafirlerimizin ziyaretinden son derece mutluluk duydum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silifke'de Sağlık Üzerine İstişare Ortamı Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement