Silifke'de Sosyal Yaşam Tesisi Yapım Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Silifke'de Sosyal Yaşam Tesisi Yapım Çalışmaları Sürüyor

Silifke\'de Sosyal Yaşam Tesisi Yapım Çalışmaları Sürüyor

Silifke Belediyesi’nin sosyal yatırımları kapsamında projelendirilen ve yapımına başlanan 9500 m2’lik sosyal yaşam alanı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

13.06.2016 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke Belediyesi'nin sosyal yatırımları kapsamında projelendirilen ve yapımına başlanan 9500 m2'lik sosyal yaşam alanı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Silifkeliler ve özellikle bu civarda yaşayan mahalle sakinleri, sosyal yaşam alanı çalışmalarının tamamlanmasını merakla beklerken, tesisin zemin etüt ve çevre düzenlemelerinin tamamlanmak üzere olduğu belirtildi. İçerisinde dinlenme alanları, ahşap oyun grupları, engelli bireylere özel parklar, havuz, tuvalet, büfe, kamelyalar, kum havuzları, oturma alanları, oyun alanları bulunan yaşam alanı, ilçeye yeni bir mekan olacak.

Göksu Nehri kenarında civar semtleri de farklı açılardan görme imkanı taşıyan Sosyal Yaşam Alanı, Silifkelilerin aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirebilecekleri toplam 9500 metrekarelik bir alana inşa edilecek olup başta Gazi, Göksu ve Sayağzı Mahallesi olmak üzere tüm Silifkelilerin hizmetine sunulacak.

Proje çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "İlçemize değer katacak olan bu büyük projeyi ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Teknik personeller tüm hızıyla bu tesisimizi tamamlamaya çalışıyorlar. Bugüne kadar vatandaşlarımıza daha iyi ve daha yenilikçi hizmet vermenin gayreti içerisinde olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Sizlerin destekleriyle şu ana kadar hizmet çıtamızı yükseltmek için çalıştık. Dileriz, bu tesisimizle birlikte ilçemizin çehresi daha da güzelleşecek. Sizler bu hizmetlerin daha iyilerini ve güzellerini hak ediyorsunuz. Bugüne kadar yapılan yatırımlar bundan sonra yapılacak hizmetlerin bir başlangıcı ve müjdeleyicisidir. Çocuklarınızla birlikte hoşça vakit geçirebileceğiniz, spor yapabileceğiniz, hafta sonlarınızı çok uzaklara gitmeden, burada Su Büklümü mevkiindeki sosyal yaşam alanımızda geçirmekten memnuniyet duyacaksınız" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silifke'de Sosyal Yaşam Tesisi Yapım Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement