Silifke'de Uyuşturucuyla Mücadele Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Silifke'de Uyuşturucuyla Mücadele Çalışmaları

Silifke\'de Uyuşturucuyla Mücadele Çalışmaları

Silifke Belediyesi tarafından, uyuşturucuyla mücadele kapsamında stand açıldı.

30.09.2014 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke Belediyesi tarafından, uyuşturucuyla mücadele kapsamında stand açıldı.

Atatürk Anıtı önünde açılan stantta belediye kültür müdürlüğü personelleri tarafından, vatandaşlara uyuşturucunun zararları hakkında bilgi verildi.

Özellikle gençlere madde bağımlılığı ve uyuşturucunun tehlikeli hakında bilgilendirme yapan ekipler, bu tür maddelerden uzak durulması gerektiği konusunda uyardı.

Standı ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Turgut, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde başlatmış oldukları uyuşturucu ve özellikle bonzaiyle mücadele çalışmaları kapsamında vatandaşlara broşür dağıtıldığını söyledi.

Uyuşturucu nedeniyle gençlerin yaşamını yitirdiğini ifade eden Turgut, şöyle devam etti:

"İstiyoruzki Türkiye genelinde bu bilgilendirmeler ve uyarılar daha geniş kapsamlı olarak yapılsın ve bu bonzai denen maddenin üretimi ve yaygınlaşması önlensin. Fakat her gün görsel ve yazılı basından okuyoruz. Türkiye'nin her yerinden daha çok genç yaşta öğrencilerimiz ve gençlerimiz yok olup gidiyorlar. İşte Silifke Belediyesi olarak ilçemizde ve bölgemizde bu duruma sessiz kalmıyoruz, kalmayacağız da. Tüm gençlerimize şunu demek istiyorum. Damarlarımızdaki asil kanı kirletmeyin ve kirlettirmeyin." - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Silifke'de Uyuşturucuyla Mücadele Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement