Silifke'de Yol Çalışması - Son Dakika
Yerel

Silifke'de Yol Çalışması

Silifke Belediyesi tarafından ilçede 1.5 yıl içerisinde 100 kilometre stabilize yol, 150 bin metrekare soğuk asfalt ve 50 bin metrekare sıcak asfalt yol yapımı gerçekleştirildi.

03.09.2015 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke Belediyesi tarafından ilçede 1.5 yıl içerisinde 100 kilometre stabilize yol, 150 bin metrekare soğuk asfalt ve 50 bin metrekare sıcak asfalt yol yapımı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Mustafa Turgut, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak şehir merkeziyle kırsal mahallelerde başlatılan asfalt ve stabilize yol çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Yaptıkları plan ve program dahilinde her mahalleye hizmet götürdüklerini ifade eden Turgut, şunları kaydetti:

"Yaz başından bu yana gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ekiplerimizle birlikte hem şehir merkezimizin hem de ilçemizin 88 mahallesinde rutin belediye hizmetlerini yürütürken, diğer taraftan da 1.5 yıl içerisinde 100 kilometre stabilize yol, 150 bin metrekare soğuk asfalt ve 50 bin metrekare sıcak asfalt yol yapımını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yine ekiplerimiz bu hizmetlerin yanı sıra bordür, kaldırım, sosyal alanlar, parke ve temizlik hizmetleri çalışmalarını da en iyi şekilde yürütüyorlar. Yaz sonuna kadar asfaltlama ve stabilize çalışmalarımıza daha fazla ağırlık vererek, şehir merkezimiz ile birçok mahallemizdeki yol çalışmalarını tamamlamış olacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Silifke'de Yol Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement