Silifke Engelliler Basketbol Takımı Engel Tanımadı - Son Dakika
Yerel

Silifke Engelliler Basketbol Takımı Engel Tanımadı

Silifke Engelliler Basketbol Takımı Engel Tanımadı

Silifke Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Mersin Büyükşehir Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını 32-26 yendi.

14.10.2014 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Mersin Büyükşehir Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını 32-26 yendi.

Silifke Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını tanıtmak ve engellilere destek vermek amacıyla İlçe Sağlık Müdürlüğü, Silifke Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını ile Mersin Büyükşehir Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı arasında spor salonunda dostluk maçı düzenlendi.

Açılış konuşmasını Silifke Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu adına Başkan Yardımcısı Ümit Öz yaptı. Öz, konuşmasında, "2009 yılında 9 engelsiz yürek Ümit Öz, Engin Çim, Ali Yaman, Zafer Kabal, Hikmet Şahbaz, İbrahim Tunç, Suavi Dalyanoğlu, Adem Şıralı, refakatçi Çiğdem Öz, Mehmet Taşer ve Antrenör Öznur Köse ile birlikte Silifke Belediye Başkanlığının desteği ile Silifke Belediye Spor bünyesinde bir araya gelerek kurmuş olduğumuz takımımız Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde 5 sezon başarıyla mücadele etti. Temmuz 2014 ise İsim değişikliğine giderek Silifke Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Bedensel Engelliler Basketbol Takımını kurduk. 2014-2015 Tekerlekli Sandalye Basketbol Sezonunda Silifke Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Bedensel Engelliler Basketbol takımı olarak devam edeceğiz" dedi.

Silifke Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının 32-26 üstünlüğü ile biten maç sonrasında takım kaptanlarına ve sporculara Kaymakam Şevket Cinbir ve Emniyet Müdürü İsmail Kavaklı plaket ve hediye tektim etti.

Spor salonunda düzenlenen dostluk maçını Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Emniyet Müdürü İsmail Kavaklı, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş izledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silifke Engelliler Basketbol Takımı Engel Tanımadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement