Silifke Kaymakamı Gazi ve Şehit Yakınlarına İftar Verdi - Son Dakika
Yerel

Silifke Kaymakamı Gazi ve Şehit Yakınlarına İftar Verdi

Silifke Kaymakamı Gazi ve Şehit Yakınlarına İftar Verdi

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, gazi ve şehit yakınlarına iftar verdi.

09.07.2015 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, gazi ve şehit yakınlarına iftar verdi.

Silifke Gençlik Stadı'nda şehit yakınları, gaziler ve aileleri için düzenlenen iftar yemeğine Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, daire müdürleri ve kaymakamlık çalışanları katıldı.

Program öncesi gençlik stadı olarak adlandırılan futbol sahası masalarla donatılıp ışıklandırıldı.

Kuranı Kerim okunarak başlayan iftar yemeği yapılan dualar, Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve Kaymakam Şevket Cinbir'in konuşmaları ile son buldu.

Ramazan ayının birleştirici bir gücünün olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Mustafa Turgut yapılan organizasyondan dolayı Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir'e teşekkür etti.

Kaymakam Cinbir ise, "Bugün soframızı hep birlikte paylaştık. Burada bir sinerji oluşturalım istedik. Bu iftar soframız Ramazan'ın bereket ve rahmetinin devam etmesine vesile olsun istedik. Bizim kültürümüz dünya insanlığına örnek olacak bir kültürdür. Bugün aramızda çok değerli gazilerimiz var. Bu topraklara göz diken terör örgütü ile mücadele ederken şehit düşen aziz Mehmetçiklerimizin anaları, babaları, kardeşleri, eşleri ve çocukları var. Buradaki bu toplumu çok önemsiyoruz" dedi.

"Bugün buradan herkesi yeni bir başlangıç yapmaya davet ediyorum" diyen Kaymakam Cinbir, "Bu gün iftarlarımızı açtık. Güzel bir birliktelik sergiledik. Koca stadyumu doldurduk. Davetimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Daha güzel bir gelecek için yarın sabah işine gidenlerden, amirlerimizden, memurlarımızdan yeni bir başlangıç yaparak işlerine gitmelerini istiyorum. Bizim bir birimize ihtiyacımız var. Yan yana gönül gönüle olmaya, iri ve diri olmaya ihtiyacımız var. Geleceğimizin teminatı olan bu milletin çocuklarına güvenmeye ihtiyacımız var. Ne mutlu ki her birimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve onun birer ferdiyiz. Bu millet yeniden bütün farklılıklarını zenginlik olarak görecektir" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silifke Kaymakamı Gazi ve Şehit Yakınlarına İftar Verdi - Son Dakika


Advertisement