Silifke "Kıbrıs Şehitliği'nden Götürülen Tank İade Edildi" Haberine Ek - Son Dakika
Güncel

Silifke "Kıbrıs Şehitliği'nden Götürülen Tank İade Edildi" Haberine Ek

Silifke "Kıbrıs Şehitliği\'nden Götürülen Tank İade Edildi" Haberine Ek

Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Savar ve Silifke Orman İşletme Şefi Ayhan Akgün tarafından teslim alınan askeri araçları, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve Silifkeliler davul zurnayla karşıladı.

10.12.2014 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Savar ve Silifke Orman İşletme Şefi Ayhan Akgün tarafından teslim alınan askeri araçları, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve Silifkeliler davul zurnayla karşıladı. Karşılamanın ardından tank, top ve zırhlı araçlar iş makineleriyle eski yerlerine konuldu. Başkan Turgut, tankın ilçeden götürülürken hem kendilerinin hem kaymakamlığın hem de ilçe halkının haberi olmadığını belirterek şunları söyledi:

"Ama duyulduktan sonra Silifke halkı buna topyekun olarak tepki gösterdi. Bunun siyasi bir olay olmadığını, siyaset üstü olduğu bütün Silifkeliler farkına vardılar, birleştiler, el ele verdiler ortak tepki koydular. Sonuçta da yapılan bir yanlış düzeltildi. 1974 Kıbrıs Barış Harekatı'nın ne anlama geldiğini Türkiye iyi biliyor ama biz Silifkeliler olarak çok daha iyi biliyoruz. Dolayısıyla o bizim bir simgemizdir. Ama mutluluk verici ki aynı zamanda Silifkelilerin birliğini, beraberliğinin sembolü oldu. Hep beraber birlik beraberlik içerisinde değerlerimize nasıl sahip çıkarız bunu gösterdik."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silifke 'Kıbrıs Şehitliği'nden Götürülen Tank İade Edildi' Haberine Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • AHMET KEMAL ÖNER: MERSİN-TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN HAMİT TUNAYI TEBRİK EDİYORUM. NİYEMİ. . SİLİFKE'YE ELİNDEKİ HAZİNESİNİ HATIRLATTIĞI VE SAHİPLENDİRDİĞİ İÇİN. . . . . BİR MUSİBET BİN NASİHATDEN EVLADIR. . . 0 0 Yanıtla

Advertisement